Τραγωδία τα μεσάνυχτα λίγο πριν τον κόμβο Κουβαρά, στο 92ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Ένα ανήλικο παιδί 16 μόλις ετών από την Αλβανία ξεψύχησε στην άσφαλτο, όταν στην προσπάθειά του να διασχίσει κάθετα τον δρόμο, παρασύρθηκε από λεωφορείο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το άτυχο παιδί μόλις είχε αποβιβαστεί από το λεωφορείο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αλβανία-Καλαμάτα και το οποίο στάθμευσε δεξιά στο οδόστρωμα (με κατεύθυνση προς Αντίρριο) με σκοπό οι επιβάτες να περάσουν απέναντι σε ένα κατάστημα όπου πραγματοποιούν στάση όλα σχεδόν τα λεωφορεία που διέρχονται από το σημείο.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, όπως αναφέρει το agrinionews.gr, την ώρα που ο 16χρονος διέσχιζε το δρόμο, τον χτύπησε και τον παρέσυρε άλλο λεωφορείο, επίσης αλβανικό, με κατεύθυνση τα Ιωάννινα.

Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος.

Επί τόπου έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας και άνδρες της Τροχαίας, που συνέλαβαν τον οδηγό του εμπλεκόμενου λεωφορείου και έκαναν ελέγχους για μέθη. Την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό, και για την απόδοση τυχόν ευθυνών, έχει αναλάβει η Τροχαία.

Πάντως, απορία προκαλεί και το γεγονός ότι ο οδηγός του πρώτου λεωφορείου επέλεξε να σταθμεύσει στο αντίθετο, από εκείνο που βρίσκεται το μαγαζί, ρεύμα κυκλοφορίας, θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των επιβατών που έπρεπε να διασχίσουν κάθετα τον δρόμο, και μάλιστα τη νύχτα.