Συναγερμός έχει σημάνει στην αντιτρομοκρατική, καθώς υπάρχουν υπόνοιες για συμμετοχή τρομοκρατών σε ένοπλη ληστεία τράπεζας στο Συκούριο της Λάρισας, που σημειώθηκε νωρίς σήμερα το απόγευμα και είχε ως λεία 150.000 ευρώ.

Τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο υποκατάστημα και ζήτησαν από τους υπαλλήλους να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο. Μάλιστα οι δράστες είχαν τόσο θράσος που περίμεναν περίπου 15 λεπτά να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, καθώς είχε χρονοκαθυστέρηση. Μόλις άρπαξαν τα χρήματα διέφυγαν με κλεμμένο όχημα -από περιοχή τςη Αθήνας- που οδηγούσε συνεργός τους. Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα και του έβαλαν φωτιά.

Η αντιτρομοκρατική έχει αναλάβει την υπόθεση, καθώς κλιμάκιο της έχει πάει στο Συκούριο προκειμένου να αναζητήσει στοιχεία για τους δράστες. Η μέθοδος της ληστείας πάντως θυμίζει χτυπήματα Μαζιώτη ή Παλαιοκώστα.

Υπενθυμίζεται πως στις 24 Δεκεμβρίου 1989 στο Συκούριο Λάρισας μέλη της 17 Νοέμβρη είχαν πραγματοποιήσει επιδρομή στο στρατόπεδο της περιοχής και είχαν αρπάξει 65 ρουκέτες, όπλα, χειροβομβίδες και σφαίρες.