Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απολογία ενώπιον της δικαιοσύνης των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου αλλά και ακόμη 27 προσώπων για την υπόθεση της Folli Follie.

Ενάμισι χρόνο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για βαρύτατα κακουργήματα για την πολύκροτη υπόθεση η 35η ανακρίτρια κάλεσε σε απολογία τους κατηγορούμενους οι οποίοι, πλέον , όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αριθμούν τους 30 καθώς και νέα πρόσωπα έχουν μπει στο «κάδρο» των ευθυνών.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός απροόπτου , θα περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν στις 4 Σεπτεμβρίου καθώς χθες εμφανίστηκαν ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και έλαβαν προθεσμία. Πατέρας και γιος είναι, πλέον, αντιμέτωποι με πέντε κακουργήματα, της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού, του ξεπλύματος  μαύρου χρήματος, της χειραγώγησης αγοράς, της εγκληματικής οργάνωσης  και της πλαστογραφίας. Η Καίτη Κουτσολιούτσου καλείται σε απολογία κατηγορούμενη για απάτη, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και χειραγώγηση αγοράς, αδικήματα που, επίσης, τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.

Οι απολογίες των συγκατηγορουμένων τους ορίστηκαν για τα τέλη Αυγούστου αλλά και τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως δυο από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση δεν ανταποκρίθηκαν στην κλήση της αρμόδιας ανακρίτριας.

Πρόκειται για τον άλλοτε στενό συνεργάτη της οικογένειας Κουτσολιούτσου και πρώην υπεύθυνο των οικονομικών στη θυγατρική του Ομίλου στην Ασία και τον Κινέζο επικεφαλής της στην Ασία σε βάρος των οποίων δεν αποκλείεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, στην περίπτωση που δεν εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες.