Άλλο ένα βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τη στιγμή που αστυνομικοί συλλαμβάνουν την 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τις κινήσεις της. Η γυναίκα βγαίνει από το διαμέρισμά της και λίγη ώρα αργότερα την προσεγγίζουν αστυνομικοί και την οδηγούν στη ΓΑΔΑ όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.

Νωρίτερα άλλο βίντεο έδειχνε την 35χρονη τόσο την πρώτη φορά που προσπάθησε να επιτεθεί στην Ιωάννα, όσο και την ίδια την ημέρα της επίθεσης.

Δείτε το βίντεο με τη σύλληψη:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας συνελήφθη, χθες (Πέμπτη 11-6-2020), 35χρονη ημεδαπή, για την υπόθεση της  πίθεσης με καυστικό υγρό σε ημεδαπή την 20η Μαΐου 2020 στην Καλλιθέα.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της απείθειας.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν στην κατοχή της και στην οικία της αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν ως σχετιζόμενα με την υπόθεση, τόσο στο στάδιο των προπαρασκευαστικών ενεργειών, όσο και στο στάδιο της διάπραξης της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Διαβάστε επίσης: Επίθεση με βιτριόλι: «Αγόρασα την περούκα γιατί δεν πέτυχε η βαφή στα μαλλιά μου»