Ένα βίντεο ντουκουμέντο, που παρουσιάζει την 35χρονη να τρέχει μετά την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα, παρουσίασε αποκλειστικά ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Το πρωινό».

Στο βίντεο καταγράφονται οι κινήσεις της γυναίκας τόσο την ημέρα της επίθεσης, όσο και μία μέρα πριν, την Τρίτη 19 Μαΐου, οπότε και είχε αρχικά προγραμματίσει την επίθεση, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αρχικά το βίντεο δείχνει τις κινήσεις της γυναίκας την παραμονή της επίθεσης. Η 35χρονη πιθανότατα έκανε κατόπτευση του χώρου προκειμένου να εκτελέσει το σχέδιό της την επόμενη ημέρα.

Με περούκα και καμπαρντίνα πλησιάζει το ταξί διαφυγής της, το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία κάλεσε από καρτοτηλέφωνο. Ενημερώνει την οδηγό ταξί ότι αυτή είναι η πελάτισσα που θα παραλάβει και ετοιμάζεται να κάνει την επίθεσή της.

Ακριβώς απέναντι στην λεωφόρο Θησέως στην Καλλιθέα, είναι το γραφείο στο οποίο εργάζεται η 34χρονη Ιωάννα. Το θύμα έχει φτάσει μόλις στη δουλειά της, παρκάρει και βγαίνει από το αυτοκίνητο.

Η γυναίκα με την καμπαρντίνα τρέχει να την προλάβει αλλά ένα λεωφορείο και ένας εργάτης της κλείνουν τον δρόμο και την καθυστερούν και έτσι η επίθεση ματαιώνεται.

Τετάρτη 20 Μαΐου, η ημέρα της επίθεσης.

Η γυναίκα με την καμπαρντίνα επιστρέφει στο σημείο. Φοράει τα ίδια ρούχα, κάνει τις ίδιες κινήσεις και αποφεύγει να είναι κοντά στο πεζοδρόμιο αφού οι κάμερες των γύρω καταστημάτων καταγράφουν τα πάντα.

Ενημερώνει ξανά την οδηγό ταξί ότι αυτή είναι η πελάτισσα που θα παραλάβει. Η Ιωάννα δεν φαίνεται και πάλι στο βάθος αλλά έχει ήδη φτάσει και έχει παρκάρει σε άλλο σημείο.

Στις 09:20 όλα έχουν τελειώσει και η κάμερα καταγράφει την γυναίκα να τρέχει από απέναντι που είναι το γραφείο της Ιωάννας, όπου και της επιτέθηκε με το βιτριόλι. Μπαίνει στο ταξί και εξαφανίζεται.