Επίθεση πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας στα γραφεία της Motor Oil.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν με βαριοπούλες στη πρόσοψη των γραφείων.

Σε ανακοίνωση του, η αναρχική συλλογικότητα σημείωσε πως η επίθεση έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για εργατικά ατυχήματα.

Επίσης ανέβασε και βίντεο από την επίθεση, στην οποία ακούγεται να σπάει, ωστόσο η εικόνα δεν είναι καθαρή μιας και η επίθεση έγινε βράδυ.

Στην ανακοίνωση του Ρουβίκωνα αναφέρονται μεταξύ άλλων ότι «τέσσερις εργάτες πριν λίγο καιρό τραυματίστηκαν βαριά και διακομίστηκαν στην εντατική με καθολικά εγκαύματα.

Κάποιος μπορεί να αντιτείνει ότι όσα μέτρα ασφάλειας και να παρθούν η πιθανότητα ατυχήματος είναι παρούσα και δεν μπορεί να χρεώνεται πάντα το αφεντικό. Έτσι θα μπορούσε να είναι αν…

Αν δεν είχαμε δει πως τα μεγάλα αφεντικά, σε αντίθεση με τα μικρά αφεντικά, προσπαθούν και καταφέρνουν να κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας τέτοια περιστατικά. Πληθώρα τέτοιων περιστατικών.

Χρησιμοποιούν κάθε μέσο, από την άμεση απειλή μπράβων για να εκβιάσουν τους εργάτες να σιωπήσουν, από την εξαγορά αλλά και μέσω του ελέγχου των ΜΜΕ που απλά κρύβουν τις ειδήσεις. Ρουτίνα ο θάνατος των ανίσχυρων, ρουτίνα οι δακρύβρεχτες ανακοινώσεις της εταιρείας.

Δεν έχουμε εμείς τις δυνάμεις να ξεφορτωθούμε τα παράσιτα, καμιά οργάνωση δεν μπορεί να τις έχει. Τις έχει όμως όλη η κοινωνική βάση αν αποφασίσει να το κάνει. Έχει τόσες δυνάμεις που ούτε μπράβοι, ούτε πολιτικοί, ούτε αστυνομία, ούτε νόμοι, ούτε δικαστήρια θα μπορέσουν να προστατέψουν τους καπιταλιστές όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Ως εκείνη την ώρα εμείς θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε, να βγάζουμε στο φως, να δίνουμε παράδειγμα, να αντιπαλεύουμε την αυθαιρεσία κεφαλαίου.

Θα μας βρίσκουν μπροστά τους, να είναι σίγουροι, ότι και να κάνουν.

Ώσπου να βρουν μπροστά τους αυτούς που θα γράψουν τους τίτλους τέλους της αθλιότητας. Όλους και όλες μας.

Αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας»