Στις 3 σήμερα το μεσημέρι θα κηδευτεί από τον  Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο το ένα εκ των δύο μελών της Χρυσής Αυγής, ο Γιώργος Φουντούλης, που εκτελέστηκε την Παρασκευή στο Νέο Ηράκλειο.

Σε κοιμητήριo της Αρτέμιδας θα γίνει η κηδεία του Μανόλη Καπελώνη, του δεύτερου θύματος των ενόπλων δραστών, στη ίδια επίθεση.

Η οικογένεια του Γιώργου Φουντούλη δεν επιθυμεί να παρευρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα στον τελευταίο αποχαιρετισμό και ζητά, αντί για λουλούδια και στέφανα, να ενισχυθεί το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, στο οποίο φοιτά η αδερφη του Γιώργου, Ειρήνη.

«Οι γονείς του θέλουν να παρευρεθούν όλοι οι φίλοι του, όχι σαν χρυσαυγίτες, αλλά σαν φίλοι που θέλουν να τιμήσουν τον φίλο τους. Δεν θέλουμε αίμα, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε τιμή, γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η οικογένεια.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.