Συγκλονισμένη η μητέρα του 29χρονου Αλέξανδρου που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», μετά τη χθεσινή δολοφονική επίθεση μιλά για το παιδί της κάνοντας λόγο για ένα καλοσυνάτο παιδί, ήπιων τόνων αλλά και την πορεία της υγείας του.

«Οι γιατροί είναι με συγκρατημένη αισιοδοξία. Το παιδί έχει κάνει δύο χειρουργεία, πολύ σοβαρά γιατί χθες η ομάδα των γιατρών που προσέφεραν πραγματικό έργο να κρατηθεί ο Αλέξανδρος μέχρι στιγμής στη ζωή» είπε η μητέρα του σύμφωνα με το Mega.

Περιέγραψε, επίσης, την πορεία της σφαίρας: «Η σφαίρα έφυγε από την κλείδα, έκανε διαδρομή ζικ ζακ. Το ευτύχημα είναι μέσα στην ατυχία του παιδιού ότι δεν είχε χτυπήσει η καρδιά, κρατήθηκε ανέπαφη. Έφυγε από κει πάει στο στομάχι, μετά στη σπλήνα, του κατεβάζει το στομάχι στην κοιλιά και του κατέστρεψε τη σπλήνα μετά. Οι γιατροί έκανα ότι μπόρεσαν, τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως».

Για λάθος στιγμή σε λάθος σημείο, μίλησε η μητέρα του Αλέξανδρου, η οποία είπε ότι δεν πήγαινε συχνά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Λάθος σημείο, λάθος στιγμή. Τα παιδιά βρέθηκαν στην καφετέρια. Ήπιαν ένα καφεδάκι, σηκώθηκαν τα παιδιά να προχωρήσουν προς την είσοδο των γραφείων. Εκεί παρουσιάστηκε με ταχύτητα, τα αιφνιδίασαν τα παιδιά, μια μεγάλου κυβισμού μηχανή, κατέβηκαν κάτω οι κύριοι αυτοί, και τους γάζωσε. Έχασε τις αισθήσεις κάτι πήγε κάτι να ψιθυρίσει όμως έχασε τις αισθήσεις του… Στα γραφεία πήγαινε αραιά και που, στο μήνα μια φορά» είπε.

Αναφερόμενη στην επίθεση είπε: «Πάνω απ’ όλα μ’ έχει στενοχωρήσει που είναι Έλληνες και ο Έλληνας χτυπάει τον Έλληνα. Δηλαδή οδηγούμεθα σ’ έναν εμφύλιο πόλεμο; Πρέπει να είμαστε σύσσωμοι, ενωμένοι».