Συγκλονιστικό είναι το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου κατέγραψαν καρέ καρέ την εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο νεαρών. Πρόκειται για ένα υλικό που δεν ξεπερνά τα 10 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Στο υλικό αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως ο εκτελεστής κατεβαίνει από τη μηχανή και φθάνει μαζί με τον συνοδό του στο σημείο. Ο εκτελεστής φοράει ένα τζόκεϊ ενώ ο συνοδός του φοράει κράνος. Πλησιάζει τα τέσσερα άτομα τα οποία εκείνη τη στιγμή δεν έχουν καταλάβει ακριβώς τι γίνεται.

Ο άνθρωπος που φορά τζόκεϊ, βγάζει το πιστόλι σε μια απόσταση 15 μέτρων από τα τέσσερα άτομα που βρίσκονται στην είσοδο των γραφείων και πυροβολεί. Ο ένας διεσώθη από θαύμα καθώς πρόλαβε και μπήκε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και δεν τον βρήκαν οι σφαίρες από τους δύο πυροβολισμούς εναντίον του. Αμέσως μετά ο δράστης στρέφει το όπλο του και πυροβολεί ένα ακόμη άτομο, ο οποίος είναι ο τραυματίας, που αρχίζει να τρέχει κάθετα τη λεωφόρο Ηρακλείου και πέφτει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα και αμέσως μετά γυρίζει το όπλο του και πυροβολεί τους άλλους δυο νεαρούς, τους οποίους και σκοτώνει.

Αμέσως μετά τους πλησιάζει πολύ κοντά και τους δίνει και τη χαριστική βολή. Φαίνεται να επιστρέφει, ψυχρά, κυνικά και τελείως επαγγελματικά και μαζί με τον συνοδό τους να εξαφανίζονται με την μηχανή.

Οι πληροφορίες του Mega λένε ότι οι δράστες έφυγαν από ένα στενό λίγα μέτρα από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπως φαίνεται από κάμερες ασφαλείας που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί.

Ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη κάμερα του Mega είπε: «Ήμασταν απέναντι και πήγαινα προς τα κάτω ακούσαμε τα μπαμ μπαμ μπαμ. Γυρίζω πίσω κοιτάω τα δύο παιδιά πεσμένα κάτω και πήγαινε το αίμα στην άσφαλτο».