«Ο Φύσσας πάλευε με τρία άτομα. Οι δύο τον κρατούσαν από τα χέρια και ο τρίτος προσπαθούσε να τον χτυπήσει. Βλέπω έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ να πλησιάζει και αυτοί οι τρεις όταν τον είδαν άφησαν τον Φύσσα και υποχώρησαν. Τότε μπαίνει ανάποδα στην Τσαλδάρη ένα ασημί Nissan Almera. Βγαίνει από το αμάξι ένας εύσωμος με γκρίζο μαλλί και ορμάει προς τον Παύλο. Τότε επέστρεψαν και οι άλλοι τρεις που αρχικά είχαν υποχωρήσει. Και μετά άκουσα που φώναζαν “το έφαγαν το παιδί”. Είδα τον δράστη να πετάει κάτι σαν να πετάει γόπα από τσιγάρο και προφανώς ήταν το μαχαίρι».

Με τον τρόπο αυτό περιέγραψε το σκηνικό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αυτόπτης μάρτυρας που δεν έχει καταθέσει ακόμα στην αστυνομία, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», η οποία αυτή τη φορά ήταν αφιερωμένη στις μαρτυρίες για όσα συνέβησαν τη μοιραία βραδιά που ο Πάυλος έπεσε από το μαχαίρι του Ρουπακιά.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κοπέλα του Παύλου, δεν υπήρξε καμία ένταση στην καφετέρια, ούτε ακολούθησε συμπλοκή. Η ίδια ανέφερε ότι πριν τη στιγμή της δολοφονίας υπήρχαν στο σημείο οκτώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, για τους οποίους είπε πως «έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν, αλλιώς θα έκαναν κάτι».

«Στείλανε εκτελεστή. Το χτύπημα ήταν επαγγελματικό, είναι στην καρδιά και το στρίβει κιόλας», ανέφερε από την πλευρά του ο πατέρας του Παύλου, ο οποίος εμφανίζεται βέβαιος ότι είχε δοθεί εντολή να σκοτωθεί κάποιος.

Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε ο πατέρας