Δεκαέξι συλλήψεις σε επιχείρηση σε Αργολίδα-Λακωνία

Προσήχθησαν συνολικά 345 άτομα


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
13:15
05/10/2013
Δεκαέξι συλλήψεις σε επιχείρηση σε Αργολίδα-Λακωνία
1
loading

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η ευρεία αστυνομική επιχείρηση που έγινε σε Αργολίδα και Λακωνία κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε 345 άτομα και σε 322 οχήματα.

Προσήχθησαν συνολικά 66 άτομα και συνελήφθησαν 16, που κατηγορούνται στην Αργολίδα, ένας γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν χρέη στο Δημόσιο από μη απόδοση ΦΠΑ, ύψους 44.174,07 ευρώ, δύο για καταδικαστικές αποφάσεις, ένας Ρομά για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στην Λακωνία συνελήφθησαν ένας Ρομά που κατηγορείται για ληστεία, ένας για ληστεία και καταδικαστικά έγγραφα, ένας για καταδικαστικά έγγραφα, ένας για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας Ρομά για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και τρεις αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 114 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, 11 παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, καθώς και 6 παραβάσεις περί κατάληψης κοινόχρηστου χώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο εισαγγελείς.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar nefeli

    απέλαση όλων των λαθρομεταναστών να δεις πόσο θα πάρη η χρυσή αυγή ούτε 3 %

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει