Το χρονικό δεκάδων επιθέσεων πριν το φονικό

Αναλυτικά στοιχεία για τη δράση της Χρυσής Αυγής που περιλαμβάνει ο φάκελος του Δένδια


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
19:34
19/09/2013
Το χρονικό δεκάδων επιθέσεων πριν το φονικό
40
loading

Δεκάδες υποθέσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας που έχουν απασχολήσει τις αρχές τα τελευταία δύο χρόνια, στις οποίες εμπλέκονται άτομα που συνδέονται με τη Χρυσή Αυγή περιλαμβάνονται στο φάκελο με τα στοιχεία που διαβίβασε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, πρόκειται για τις εξής υποθέσεις:

ΡΑΦΗΝΑ
Την 7/9/2012, 30 άτομα πεζή με επικεφαλής τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Γεώργιο Γερμενή σταμάτησαν μπροστά από πάγκο μικροπωλητή αλλοδαπού και τον αναποδογύρισαν.
Σχηματίστηκε ποινική Δικογραφία για το συμβάν από τη Δ/νση Ασφαλείας Αττικής

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

Την 11/9/2012, 7 άτομα μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε κομμωτήριο αλλοδαπού. Έριξαν μολότοφ και μαχαίρωσαν πελάτη
Σχηματίστηκε δικογραφία.

Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Την 22/9/2012 μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε με μαχαίρι σε 2 αλλοδαπούς που βρίσκονταν σε στάση λεωφορείου στη Λ. Ηρακλείου, τραυματίζοντας τον έναν σοβαρά. Συνελήφθη ο δράστης.
Σχηματίστηκε δικογραφία

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ
Την 22/9/2012, μέλη της Χρυσής Αυγής έκοψαν την πορεία σε μοτοσικλέτα που επέβαιναν αλλοδαποί και τους την αφαίρεσαν. Συνελήφθη ο ένας δράστης.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ
Την 22/9/2012, μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με μαχαίρι σε 3 αλλοδαπούς και τραυμάτισαν 2 απο αυτούς. Συνελήφθη ο ένας δράστης.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΛΑΥΡΙΟ
Την 05-10-2012 Ι.Χ.Φ. αυτ/το, προσέγγισε πλυντήριο-λιπαντήριο αυτοκινήτων, εξήλθαν περίπου δέκα άτομα, οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα, εκ των οποίων οι δύο μπλούζες που έφεραν τα διακριτικά ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, και επιτέθηκαν στους αλλοδαπούς εργαζόμενους.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
Την 17/1/2013, 2 μέλη της Χρυσής Αυγής επέφεραν με μαχαίρι θανάσιμο τραυματισμό σε υπήκοο Πακιστάν. Δράστες συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν. Ο ένας εκ των οποίων ήταν πυροσβέστης.
---
Την 06-03-2013 υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, οπτικοαουστικό υλικό της τηλεοπτικής εκπομπής «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ» η οποία προβλήθηκε μεσημβρινές ώρες της 06-03-2013 δια του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» και που προέβαλε απόσπασμα ντοκιμαντέρ του Βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού « channel 4» στο οποίο εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής του πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, να εκφράζει προφορικά ιδέες προσβλητικές κατά αλλοδαπών, λόγω της φυλετικής ή εθνικής τους καταγωγής. Όπως προέκυψε πρόκειται για τον υποψήφιο βουλευτή ΠΛΩΜΑΡΙΤΗ – ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ Αλέξανδρο του Νικολάου και της Εριφίλης , γεν. 10/08/1959 στην Αθήνα , κατ. Αθηνών και επί της οδού Αλκαμένους αρ. 114 .

ΑΘΗΝΑ

Την 2/5/2013 στην πλατεία Συντάγματος, ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενής συνεπλάκη με άντρες τις φρουράς του Δημάρχου Γ. Καμίνη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα κοριτσάκι.

ΡΑΦΗΝΑ

Η ΦΛΕΓΚΑ Αθηνά του Σπυρίδων και της Ελένης, γεν. 30-07-1965 στην Άρτα, κατ. Ραφήνας Αττικής, Αγίου Φανουρίου 69 (Προϊσταμένη 3ου Νηπιαγωγείου Ραφήνας που βρίσκεται στην πάροδο της οδού Δημοκρατίας στην Ραφήνα Αττικής) και ενόρκως κατήγγειλε ότι την 5-6-2013 και περί ώρα 11:00 ,την ώρα του διαλείμματος των νηπίων, δέχθηκε στο τηλέφωνο 22940-79760 μία κλήση με απόκρυψη αριθμού από κάποιον άγνωστο άνδρα ο οποίος της είπε τα εξής «…Χρυσή Αυγή … να διώξετε τα παιδιά από το Πακιστάν και την Ινδία και τους άλλους αλλοδαπούς διότι έχει δοθεί εντολή να κόψουν τα αυτιά και να απαγάγουν τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς τους. Ευχαριστώ πολύ.». Στο ανωτέρω Νηπιαγωγείο φοιτούν συνολικά σαράντα επτά (47) νήπια εκ των οποίων τα τρία (3) κατάγονται απ’ την Αλβανία, το ένα (1) από Ουκρανία και τα υπόλοιπα είναι ημεδαπά. Στο Νηπιαγωγείο εργάζονται συνολικά τρείς εκπαιδευτικοί ενώ στο παρελθόν δεν είχαν ποτέ δεχθεί ξανά απειλή ούτε είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τα αλλοδαπά νήπια ενώ το Νηπιαγωγείο δεν διαθέτει κάποιο σχολικό λεωφορείο και τα νήπια τα παραλαμβάνουν οι γονείς τους ή άτομα που οι γονείς έχουν υποδείξει.
Συγκετρωθέν προανακριτικό υλικό έχει αποσταλεί στον Κο Εισαγγελέα Πλημ/κών Αθηνών.

ΡΑΦΗΝΑ
Την 12.06.2013 και ώρα 11.30 η Π.Χ. κατήγγειλε ενόρκως ότι την 05.06.2013 και περί ώρα 11.00 άγνωστος άνδρας ηλικίας τηλεφώνησε στο 2ο νηπιαγωγείο Ραφήνας που βρίσκεται στη διασταύρωση Ραφήνας, οδός Φλέμινγκ και Λ. Μαραθώνος, στο οποίο εργάζεται ως προισταμένη και της είπε "Χρυσή Αυγή", αν υπάρχουν παιδιά από το Πακιστάν και την Ασία στο νηπιαγωγείο, θα σας κάνουμε ντου και έφοδο, πλην όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την πρότασή του καθώς αυτή του έκλεισε το τηλέφωνο.
Σχηματίστηκε δικογραφία.
-----
Πέντε άτομα, τα οποία επέβαιναν σε τρεις μοτ/τες, και φορούσαν μαύρες μπλούζες με τα διακριτικά της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», χτύπησαν με ένα ρόπαλο στην πλάτη τον ΕΠ) F.A. του γεν. 05-05-1993 στο Πακιστάν, κάτοικος Αιγάλεω οδού Μ. Αλεξάνδρου αρ. 42, υπήκοο Πακιστάν , και εν συνεχεία αφού τον έριξαν στο έδαφος άπαντες τον χτυπούσαν με γροθιές στο πρόσωπο και στον σβέρκο του, και ένας εξ αυτών συνέχισε να τον χτυπάει με το ρόπαλο στον αριστερό του αγκώνα με αποτέλεσμα να του προκαλέσει εκδορές. Αυτεπάγγελτη προανάκριση κατόπιν καταγγελίας του ανωτέρω. Δράστες άγνωστοι.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Την 18/9/2013 και ώρα 00.13 45χρονος μέλος της Χρυσής Αυγής τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι 34χρονο ημεδαπό.
Ο δράστης συνελήφθη, σχηματίστηκε δικογραφία

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την 7/11/2012 συνελήφθησαν 2 ημεδαποί μέλη της Χρυσής Αυγής για επίθεση κατά 2 φοιτητών μελών της ΚΝΕ που βρίσκονταν στον εξωτερικό χώρο του ΕΠΑΛ.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την 27/5/2013, 10 άτομα που φορούσαν μπλουζάκια της Χ.Α τραυμάτισαν με μαχαίρι αλλοδαπό
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την 26/8/13 συνελήφθη ημεδαπός ο οποίος δήλωσε ότι είναι πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής διότι εξύβρισε και απείλησε αλλοδαπούς.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΞΑΝΘΗ

Την 6/8/2012, 40 μέλη της Χρυσής Αυγής εκφώνησαν συνθήματα έξωθεν οικίας βουλευτή Αλ. ΚΟΝΤΟΥ. Προσήχθη ένα άτομο, αλλά ο βουλευτής δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη.
Σχηματίστηκε δικογραφία

ΞΑΝΘΗ

Την 10/3/2013 κατά τη διάρκεια συμπλοκής 50 ατόμων του Α/Α χώρου και 20 μελών της Χ.Α. τραυματίστηκε ένας μαθητής λυκείου που ανήκε στον Α/Α χώρο και 2 μέλη της Χ.Α.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΣΕΡΡΕΣ

Την 3/10/2012, 2 άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε ημεδαπό τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
Δεν υπεβλήθη μήνυση.

ΒΕΡΟΙΑ

Την 9/6/2012, 25 άτομα της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε άτομα που βρισκόντουσαν σε κατάστημα, προκαλώντας σωματικές βλάβες.
Η προανάκριση συνεχίζεται.

ΚΟΖΑΝΗ

Την 15/12/12, 3 ημεδαποί που βρίσκονταν σε καφετέρια στέκι ατόμων του Α/Α χώρου δέχθηκαν επίθεση από άτομα που φορούσαν μπλούζες της Χρυσής Αυγής.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΒΟΛΟΣ

Την 28/3/2013, 2 μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν πέτρα και μολότοφ σε τράπεζα.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΙΣΤΙΑΙΑ

Την 26/11/2012 ερωτήσεις μελών Χρυσής Αυγής σε καταστήματα και μικροπωλητές γιατί απασχολούν αλλοδαπούς.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΙΤΕΑ

Κατά την επιστροφή ατόμων της Χ.Α από το μνημείο Θερμοπυλών σε στάση τους σε καφετέρια κτύπησαν θαμώνα που πέταξε εναντίον τους μπουκάλι.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Δέκα ημεδαποί, μεταξύ των οποίων Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου " ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ " και ένας Αρχιφύλακας, προσωπικής ασφάλειας προέβησαν σε διενέργεια ελέγχων σε αλλοδαπούς μετανάστες μικροπωλητές προκαλώντας ζημιές σε βάρος τους.
Ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα ως άνω αδικήματα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Την 6/4/2013 μέλη του ΠΑΜΕ κατά τη διάρκεια διανομής συσσιτίου από μέλη της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν με αστυνομικές δυνάμεις.
Σχηματίστηκε δικογραφία.

ΑΓΡΙΝΙΟ

Την 8/5/2013 δημοσιογράφος τοπικών μέσων ενημέρωσης, κατήγγειλε ότι απογευματινές ώρες της χθες 08-05-2013 , τον εξύβρισε και τον απείλησε τηλεφωνικά ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ Κων/νος.
Δεν υποβλήθηκε έγκληση

ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Την 25/2/13 κατά την κατάθεση στεφάνου στην πλατεία ηρώων ομάδα αριστεριστών επιχείρησε να εμποδίσει τον βουλευτή της Χ.Α ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ. Επενέβη η αστυνομία συλλαμβάνοντας 2 μέλη της Χρυσής Αυγής και 2 αριστεριστές.
Σχηματίστηκε δικογραφία στις 26/3/13

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Την 15/9/2013 κατά τη διάρκεια μνημοσύνου για τα θύματα της Πηγάδας, μέλη της Χρυσής Αυγής, προκάλεσαν επεισόδιο με μέλη του ΛΑΟΣ και του Πατριωτικού Εθνικού Συνδέσμου
Διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση

ΧΙΟΣ

Την 10/10/2012 Πακιστανός δέχθηκε απειλές από ομάδα 9 ατόμων που μπήκαν στο σπίτι του έλεγαν ότι ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής και να φύγει από το νησί. Αναγνωρίστηκε από τον παθόντας 1 Λιμενικός.
Σχηματίστηκε δικογραφία

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ

Την 13/2/2013 μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε 3 αλλοδαπούς προκαλώντας τους σωματικές βλάβες. Συνελήφθη ένας εκ των δραστών.
Σχηματίστηκε δικογραφία

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

40
σχόλια
 1. avatar DIMA

  Για το χρονικό των εκαντοντάδων δολοφνιών από τους αλλοδαπούς δεν γράφετε,φια τον πατέρα που το κόψανε τον λαιμό για μία κάμερα πηγαίνοντας στο μαιευτήριο την ετοιμόγεννη γυναίκα του,ο οποίος σας κοιτάζει για όλα αυτά που γράφετε και λέτε ΟΛΟΙ εσείς οι τσεπωμένοι "δημοσιογράφοι" και "πολιτικοί".
  Είχα μία μφιβολία εάν θα΄ψηφίσω ΧΑ για΄τί ο συριζα με ΠΟΥΛΗΣΕ μετά τις εκλογές,βλέποντας λοιπόν όλο το σάπι σύστημα εναντίον της ΧΑ δεν έχω καμμία άλλη επιλογή από τον να την ψηφίσω ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πια....και ο θεός να βάλει το χέρι του,αυτή η χώρα χρειάζεται ξεβρώμισμα,αρχίζοντας από ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ πράσινο κια γαλάζιου χρώματος,μετά βλέπουμε....."

 2. avatar Παπ-Άριος

  Γιατί σκυλιάζουν οι Χ.Αυγιτες να μην βγουν εκτός νόμου; Γιατί βέβαια θα χάσουν τη μάσα από τις επιδοτήσεις!!!
  Κατα τ' αλλα τα καθαρά χέρια των Πατριωτών είναι αυτά που μαχαιρώνουν Έλληνες και ξένους!

 3. avatar ΠΟΛΙΤΗΣ

  Το χρονικό! Το αιματηρό χρονικό των "καθαρών χεριών" των ναζιστών! Και είναι βέβαιο ότι αυτά είναι "η κορυφή του παγόβουνου". Η Χ.Α. δεν είναι προιόν τις κρίσης. Είναι προιόν της ψευδοευμάρειας των τελευταίων ετών όπου κάθε έννοια ηθικής και αρχών καταλήθηκε. Ενω παραδόθηκε η χώρα στα ανελέητα χέρια προστατών, μπράβων, εκτελεστών και κάθε λογής καθαρμάτων που ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.

 4. avatar antonious v.

  Πρώτα οι αλλοδαποί, μετά οι αριστεροί, μετά τα άτομα με ειδικές ανάγκες, μετά οι πάσης φύσεως και ιδεολογίας αντίθετοι, και μετά οι εκκαθαρίσεις εντός του κόμματος τους. Γιατί σε λίγο δεν θα εμπιστεύονται ούτε τους εαυτούς τους.

 5. avatar Κωνσταντίνος

  βγαλτε και μια λιστα με εγκληματα π.χ. νεοδημορατων ή πασοκων ρε παιδια....
  Για να μην μιλησω για ΚΚΕ και Συριζα......

 6. avatar Κωνσταντίνος

  Επισης αλλο ενα περιστατικο ηταν οταν χρυσαυγιτης επιτεθηκε και πηρε το μπιμπερο απο μωρο σε καροτσακι το οποιο αρχισε να κλαιει. Στην συνεχεια ακολουθησε ερευνα σπιτι του και βρεθηκε το μπιμπερο και δεκα φυλλαδια της χρυσης αυγης. ολοι οι γονεις αγανακτισμενοι θα απευθυνθουν στις αρμοδιες αρχες να σταματησει αυτος ο κυκλος των ναζιστικων επιθεσεων. Ολοι μαζι πρεπει να καταδικαζουμε τετοιες ενεργειες που το μονο που κανουν ειναι να βλαπτουν την δημοκρατια...

  1. avatar dodos

   Είστε τόσο [...] που ακόμα και αυτό θα μπορουσατε να κάνετε

 7. avatar George

  Πλακα κανετε ετσι? δεν μπορει να ισχυουν ολα τα παραπανω? και εαν ναι, εγινε κατι?

  1. avatar dodos

   Οχι παλικάρι μου κοιμήσου εσύ.....Οοοοοοο Οοοοοοοο Νάνι το μωρό.

 8. avatar united we can stand

  ρε φασιστόμουτρα δεν ντρέπεστε να μιλάτε μετά από τ τελευταίο συμβάν???τόσες μέρες είπα ν μην μιλήσω αλλά δε άντεξα άλλο....πηγαίνετε γρήγορα πίσω στις τρύπες σας....είστε η ντροπή της πατρίδας που με τόσο μένος ''υποστηρίζεται''

  1. avatar Αλέξανδρος

   μα γιατί άντεξες τόσες μέρες;;;τώρα που μίλησες εγώ είμαι ήδη στην τρύπα μου...ευτυχώς έχω ιντερντετ και εδώ...

   1. avatar dodos

    Συνέχισε το σκάψιμο...

 9. avatar Defender

  αυτά είναι μόνο τα περιστατικά που καταγγέλθηκαν. υπάρχουν εκατοντάδες αλλά που από φόβο τα θύματα δεν τόλμησαν να πάνε στην αστυνομία. και όλα αυτά μέσα σε μόνο δύο χρόνια και με 7 %. φανταστείτε τι θα κάνουν εάν ποτέ πάρουν περισσότερη δύναμη. θα γίνουμε κατατρεγμένοι στην ίδια μας την πατρίδα και ένα μάτσο τραμπούκι θα κάνουν ότι θέλουν.

 10. avatar KRFKLS

  όσο καλά κάναν τα αναρχοκουμούνια , άλλο τόσο καλά κάναν και αυτοί. Απλά , συντροφιά , [...] δεν έχετε πλέον την αποκλιστικότητα.

  1. avatar σιγά μη φοβηθώ

   Ειστε τελειωμενοι. Σκοτωσατε ενα καλο παιδι. Ενα παιδι της γειτονιας. Αυτο το παιδι που του λεγε καλημερα ο ανεργος ο συνταξιουχος και ο οποιος μεχρι τωρα πονταρατε να σας υποστηριζει. Περαστικα σας ζωα.Αυτα παθαινουν οι αμορφωτοι φονιαδες σα και του λογου σου.
   ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ
   Καλο ταξιδι Παυλο.

   1. avatar giannis

    Για τον ταξιτζή στην Παρο δεν είχε σιγά μην φοβηθώ, για την μαρφίν δεν είχε σιγά μην φοβηθώ. Κρίμα για τον Παύλο αλλά αυτή η αυτιστική αριστερά με αηδιάζει εξίζου με τους τραμπούκους.

 11. avatar ΕΛΛΗΝ

  Να τεθούν εκτός Νόμου ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ γιατί είναι ηθικοί αυτουργοί χιλιάδων αυτοκτονιών.
  Να τεθεί εκτός Νόμου ΣΥΡΙΖΑ κ ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατί σπάνε τις περιουσίες των εκατομμυρίων Ελλήνων και κλείνουν το κέντρο για καθημερινές τους πορείες.
  ΥΓ: Υπάρχε (προς το παρόν) ένα άρθρο που δεν σχολίασε ο φίλος μας Άλεξ...ακόμα στις πορείες είσαι?

  1. avatar Alex

   Έλληνα ακόμα έξω είσαι; Δεν έχει θέση στον Κρυδαλλό; Ή μας γράφεις από το μεταγωγών;

   1. avatar ΕΛΛΗΝ

    Την πεταξες παλι...
    Κοιτα μην καταληξεις εσυ εκει οταν σπας τα μαγαζια!

    1. avatar dodos

     Τι στο καλό,τόσο ρηχές είναι οι τρύπες σας και έχετε ίντερνετ....Μη σταματάτε το σκάψιμο.

 12. avatar gr_pride

  ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ ΣΤΙΣ 5 -6 -2013 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ..... 😀 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
  ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ Peter Σέλλερς ΤΟΣΟ ΓΕΛΙΟ .......
  «…Χρυσή Αυγή … να διώξετε τα παιδιά από το Πακιστάν και την Ινδία και τους άλλους αλλοδαπούς διότι έχει δοθεί εντολή να κόψουν τα αυτιά και να απαγάγουν τους εκπαιδευτικούς και τους συνοδούς τους. Ευχαριστώ πολύ.»

  1. avatar Αλέξανδρος

   και όμως να δεις που οι μισοί που σχολιάζουν εδώ πέρα το θεωρούν σοβαρό περιστατικό, από αυτά που ρουφιανεύουν στα ξένα ΜΜΕ και τα κάνουν πρωτοσέλιδα...γεια σου ρε Δένδια αλάνι χαχα

 13. avatar Nick

  ινεθ;

 14. avatar Number

  Αραγε πως νιώθει ο Σφακιανακης,ο Πλουταρχος,ο Γαιτανος,ο Φιλιππιιδης και οι άλλοι εκλεκτοί "καλλιτεχνες" του τόπου μας που εχουν εκθειάζει τη δράση των ναζι;εχουν κανει τεράστιο κακο και τωρα δεν εχουν δικαιολογία!!!!

  1. avatar andrkart

   Προφανώς και κάνανε κακό. Δεν βλέπεις ότι αυτοί φέρανε το μνημόνιο? Αυτοί δεν έφεραν την Τρόικα? Αυτοί δεν προκάλεσαν τα επεισόδια το 2008 ? Καλά για τρομοκρατικές επιθέσεις μην μιλήσω? πρώτη μούρη είναι πάντα. Ο Παπανδρέου τί? Μην τον βλέπεις στο Μανχάτταν, ήταν χρυσαυγίτης ως το κόκκαλο και αυτό φαινόταν πως δεν ήξερε να μιλήσει και μπήκε στο αθώο πασόκ για να χαλάσει τα σχέδια σωτηρίας της Ελλάδας. Σου μιλάω με ντοκουμέντα τώρα έτσι?

 15. avatar Dimopoulos

  Δένδια, αν θέλεις να μείνεις στην ιστορία, τσάκισε τις ομάδες κρούσης της Χρυσής Αυγής, τους αριστεριστές, τους κουκουλοφόρους, τους τρομοκράτες-βομβιστές και γενικά όσους ασκούν βία και τρομοκρατία.

 16. avatar seaman

  Και όλα αυτά μέσα στην τελευταία διετία. Και το κράτος δεν επενέβαινε μέχρι τώρα. Τώρα που η χώρα παρέλυσε από απεργίες ξαφνικά αποφάσισαν να θυμηθούν τη Χ.Α.. Τώρα που η μέγκενη με τα μέτρα έχει σφίξει όλους τους Έλληνες θυμήθηκαν αυτή την οργάνωση.
  Μέχρι τώρα οι περισσότερες δικογραφίες δεν είχαν διαβιβαστεί στον εισαγγελέα. Η κυβέρνηση είχε αποφασίσει ότι ο αντιρατσιστικός νόμος είναι επαρκής. Ξαφνικά ο Δένδιας αποφάσισε να ασχοληθεί με τις παλαιότερες υποθέσεις..
  Και το πιο παράξενο απ' όλα. Μέλος της Χ.Α. σκότωσε έναν άνθρωπο, η κυβέρνηση επιτίθεται στον Σύριζα!
  Επίσημα χείλη από την κυβέρνηση είπανε ότι "οι πράξεις της Χ.Α. πρέπει να αντιμετωπίζονται καταδικάζοντάς τες" και ταυτόχρονα κατηγορούσαν το Σύριζα. Αντί δηλαδή να ζητήσουν από το Σύριζα να συνεργαστούν για την πάταξη του νεοναζισμού, αυτοί που πρέπει να κρατούν τις ισορροπίες για τη διακυβέρνηση της χώρας, δημιουργούν πόλωση με άλλες θεσμοθετημένες δυνάμεις της χώρας, ενώ ταυτόχρονα απλά καταδικάζουν τη Χ.Α.

 17. avatar Peirasmos

  Έχετε ξεχάσει πολλά! Τους Αιγύπτιους ψαράδες, την επίθεση στους αφισοκολλητές της ΚΝΕ στο Πέραμα και πολλά πολλά ακόμα που δεν έχουμε μάθει

 18. avatar NewsBit

  μα τί λέτε... αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να σώσουν την χώρα και να την κάνουν πρότυπο ζωής και σύγχρονης κοινωνίας..

 19. avatar ccp21

  Εκ παραδρομής έχει ξεχαστεί το έγκλημα στην Marfin, τα εκαντοντάδες καμμένα μαγαζιά νοικοκυραίων, καμμένα αμάξια στο κέντρο της Αθήνας, οι γιάφκες στα "πανεπιστήμια", κλπ κλπ...

  1. avatar Nick

   η δολοφονία στην μαρφιν έγινε απο παρακρατικούς,τα εκατοντάδες καμμένα μαγαζιά νοικοκυραίων είναι τράπεζες και τοκογλυφεία,οι γιάφκες στα πανεπιστήμια είναι ανοιχτοί χώροι..
   το μαχαίρι όμως μαχαίρι,το δουλεύετε καλά

   1. avatar giannis

    Νικολάκη όταν καιγόταν η μαρφίν οι κουκουλοφόροι του σύριζα ούρλιαζαν από κάτω <> ντροπή σου που καλύπτεις δολοφόνους.

  2. avatar lorgios

   Μεγάλε δεν πείθεις κανέναν... Λίγο αξιοπρέπεια δεν έβλαψε ποτέ. Τι πας να υπερασπιστείς?? Τι??? Αντί να δεις τα κακώς κείμενα στη παράταξη που υποστηρίζεις κάθεσαι και λες φήμες για τη marfin, τα εκατοντάδες μαγαζία (στα οποία εικόνες δείχνουν στελέχη της ΧΑ να βγάζουν τις κουκούλες...). Κανείς δεν λέει ότι Αριστεροί είναι οι Άγιοι... Αλλά τι κάνουμε εδώ? Διαγωνισμό για το ποιος είναι ο χειρότερος?? Και άντε πες οι Αριστεροί δεν αγαπάνε την Ελλάδα και θέλουν το κακό μας... Εσείς οι προστάτες του Έθνους?? Έτσι δείχνετε την αγάπη για τη πατρίδα σας??? Ε ρε δούλεμαααααααααααααα

 20. avatar dodos

  Που είχες εξαφανιστεί βρε Ζαχούλι;Με ποιό κωδικό έγραφες τόσο καιρό;

 21. avatar George

  Δυστυχως φίλε είναι και αυτοι το προβλημα στην Ελληνικη κοινωνια. Τα ακρα δεν θα κανουν καλο στον τοπο μας.

 22. avatar Zaxos Galanos

  Η προβοκατσιες σας δεν θα περασουν. Σοβαρευτειτε λιγακι συκοφαντες. Το μελλον θα αθωωσει εκεινους που χτυπατε πρακτορισκοι!

 23. avatar Nick

  όπως λέει και η λέξη,ούτε δημοκράτες ούτε ειρηνιστές ούτε συριζαίοι.
  ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ

 24. avatar Alex

  Μην ψάχνεις άλλο, τον βρήκαμε. Η ΧΑ, είναι μακράν η χειρότερη. Καθαρίζει (κόσμο), λευκαίνει (τα μητρώα των μπράβων της), απολυμαίνει τα χέρια που χαιρετούν ναζιστικά (για να είναι καθαρά από τα αίματα).

 25. avatar lorgios

  Γιάννη είμαστε κριτές σε καποιον διαγωνισμό βρες τον χειρότερο??? Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου...

 26. avatar Γιάννης Σαμολαδάς

  Ως γνωστόν οι αριστεροί είναι όλοι καλά παιδιά. Στο Πολυτεχνείο δεν υπάρχουν μολότωφ. Μπουκάλια με τσίπουρα είναι.
  Άστε ρε μπαγλαμάδες σε ποιους τα λέτε αυτά; Όσο [...] είναι ορισμένα μέλη της Χ.Α. άλλα τόσα και χειρότερα είναι ορισμένοι στο ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ. Και φυσικά μην ξεχνάμε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει