«Σκεφτόμουν πόσες δύσκολες καταστάσεις αντιμετωπίζουμε εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτή η κρίση, η οποία είναι εδώ και τρία, τέσσερα χρόνια στο πετσί μας πλέον, βλέπουμε με μεγάλη λύπη ότι είναι ντροπή για την ιστορία μας, που γέννησε ο τόπος μας τη Δημοκρατία, να φτάνουμε σε αυτό το τελευταίο σκαλοπάτι, όπου ένας οικογενειάρχης, να τον παίρνουν τηλέφωνο και να πηγαίνει να εκτελεί εν ψυχρώ έναν συμπατριώτη του γιατί έχει κάποιες άλλες ιδέες», αναφέρει μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο περιφερειάρχης Αττικής.

Ο Γιάννης Σγουρός λέει ακόμη για το δράστη ότι «Είχε δυο παιδιά. Αυτό είναι η τραγωδία. Είχε δυο παιδιά αλλά από την άλλη αφαίρεσε ζωή».

Και επισημαίνει: «Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος αυτός ψήφισε Χρυσή Αυγή γιατί δεν ήξερε. Πώς είναι δυνατόν η ηγεσία αυτού του κόμματος να διαχειρίζεται αυτούς τους ανθρώπους και να τους οδηγεί εκεί που τους οδηγεί; Είναι ντροπή».
 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.