«Πρέπει να λάμψει η αλήθεια, να μάθουμε και εμείς οι γονείς γιατί χάσαμε το παιδί μας… Ο ελεγκτής το ήξερε το παιδί. Όταν το είδε μπροστά του, πήγε κατευθείαν σε αυτόν και άρχισε να του μιλά άσχημα», λέει στην Espresso ο πατέρας του 19χρονου που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης, ύστερα από έλεγχο εισιτηρίων σε τρόλεϊ.

Ο πατέρας του νεαρού υποστηρίζει ότι δύο κοπέλες που κατέβηκαν στην προηγούμενη στάση και ήταν γνωστές του γιου του του είπαν πως ο ελεγκτής μόλις είδε το γιο του τις άφησε να κατέβουν, ενώ δεν είχαν εισιτήριο και ξεκίνησε να τον προσβάλει: «Μόνο βουνό με βουνό δε σμίγει και ο οδηγός του είπε “κανόνισε τώρα το κωλ..”. Πήγε κατευθείαν στο γιο μου και του ζήτησε το εισιτήριο λέγοντας ”είδες πόσο μικρός είναι ο κόσμος;”» και άρχισε να τον σπρώχνει στον οδηγό».

«Εγώ πιστεύω πως τον έσπρωξαν και έπεσε», υποστηρίζει ο πατέρας του νεαρού και αναφερόμενος στον ελεγκτή λέει: «το παίζει τσαμπουκάς, δεν έχει καλούς τρόπους και μιλά άσχημα ακόμα και σε ηλικιωμένους».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.