Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχτηκε το τραγικό συμβάν με τον 19χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης στο Περιστέρι.

Οι πληροφορίες και οι μαρτυρίες για το πώς ο νεαρός βρέθηκε στο κενό έξω από το τρόλεϊ παραμένουν συγκεχυμένες, ενώ φως αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας και της πραγματογνωμοσύνης.

Σημερινό δημοσίευμα του Έθνους, που στηρίζεται σε εκτιμήσεις της οικογένειας του άτυχου νεαρού, αναφέρει ότι ο ελεγκτής ήταν παλιός «γνώριμος» του 19χρονου, αφού ένα χρόνο πριν, σε έλεγχο στην ίδια γραμμή, οι δύο τους είχαν διαπληκτιστεί.

«Εσένα σε θυμάμαι. Μου ξέφυγες πέρυσι, αλλά φέτος δε μου τη γλιτώνεις», ήταν τα λόγια του ελεγκτή προς τον άτυχο νεαρό, σύμφωνα με μαρτυρία που φέρεται να έχει στη διάθεσή της η οικογένεια του 19χρονου, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

«Από τη δική μας πλευρά προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το τι πραγματικά έγινε. Η εικόνα που έχουμε διαμορφώσει είναι ότι υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μέσα στο τρόλεϊ. Περιμένουμε την πραγματογνωμοσύνη. Μέχρι τότε, όλα είναι εικασίες και αυθαίρετα συμπεράσματα. Σίγουρα ο πατέρας του παιδιού θα ήθελε πολύ η αλήθεια να είναι ότι ο γιος του δεν άνοιξε μόνος του την πόρτα», δήλωσε στο πρωινό του Mega η δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου νέου, Αρετή Παπαναγιώτου.

Ο οδηγός και ο ελεγκτής αρχικά κατέθεσαν στους αστυνομικούς της Τροχαίας Περιστερίου και αφέθησαν ελεύθεροι, ωστόσο λόγω του θανάτου του 19χρονου κλήθηκαν εκ νέου στο Τμήμα Τροχαίας όπου και συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδηγήθηκαν στην εισαγγελία πλημμελειοδικών. Αργά το απόγευμα της Τετάρτης, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να ασκηθεί σε βάρος τους δίωξη.

Σήμερα κηδεύεται στο Περιστέρι ο «Μπαζ»

Μαθητής τρίτης λυκείου του 2ου επαγγελματικού Λυκείου Περιστερίου ήταν ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του την Τρίτη το βράδυ για ένα εισιτήριο.

Γέννημα-θρέμμα της περιοχής, ο νεαρός είχε πολλούς φίλους και γνωστούς που τον ήξεραν με το παρατσούκλι «Μπαζ».
Οι περισσότεροι φίλοι του στο facebook έχουν βάλει στο προφίλ τους φωτογραφίες με μαύρες κορδέλες σε ένδειξη πένθους με τη σύντροφό του Σάρα να τον αποχαιρετά με τη φράση «Καλό ταξίδι… να προσέχεις…».

Η τελευταία πράξη του δράματος αναμένεται να παιχτεί σήμερα στις 5 το απόγευμα καθώς συγγενείς και φίλοι αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο.