«Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη στο τρόλεϊ»

Σεβασμό στη μνήμη του 19χρονου ζήτησε ο υφυπουργός Μεταφορών


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
8:26
15/08/2013
«Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη στο τρόλεϊ»
18
loading

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα, ο οδηγός και ο ελεγκτής του μοιραίου τρόλεϊ στο οποίο επέβαινε ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του, έκαναν αυτό που έπρεπε και τίποτα παραπάνω, τόνισε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο υφυπουργός τόνισε πως ξεκάθαρη εικόνα για το περιστατικό θα έχουμε σε λίγες ημέρες και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του παιδιού, ζητώντας σεβασμό στη μνήμη του και ευχόμενος να μην υπάρξουν άλλα τέτοια γεγονότα.

«Η δικαστική και αστυνομική έρευνα είναι σε εξέλιξη, τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι έγινε», είπε ο κ. Παπαδόπουλος, σημειώνοντας πως η ηγεσία του υπουργείου είχε ήδη ανοίξει, εδώ και ένα μήνα, τη συζήτηση για τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο γίνεται ο έλεγχος των εισιτηρίων.

Ο υφυπουργός πρόσθεσε πως υπάρχουν πολλά παρόμοια περιστατικά και αποκάλυψε πως πριν λίγες ημέρες ομάδα νεαρών ξυλοκόπησε οδηγό λεωφορείου. «Το προσωπικό δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε μία δύσκολη εποχή», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το θέμα των «εθελοντών» ελεγκτών και το bonus που λαμβάνουν, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως η χορήγησή του είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Την αντίθεσή του στο σώμα των εθελοντών ελεγκτών εξέφρασε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον ΗΛΠΑΠ Νίκος Ξυδάκης, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού στο τρόλεϊ να μιλήσουν, «όσοι είναι υπεύθυνοι να τιμωρηθούν, αν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν, δεν είμαστε εδώ για να καλύψουμε κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε σοκαρισμένος από το θάνατο του 19χρονου και εξέφρασε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να εκφράσει άποψη για το περιστατικό καθώς δεν ήταν παρών.

«Ως εργαζόμενοι έχουμε εκφράσει τις αντιρρήσεις μας για τους εθελοντές ελεγκτές», τόνισε, προσθέτοντας πως ύστερα από ένα τέτοιο τραγικό γεγονός πρέπει «να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα».

«Να εξετάσουμε τις αιτίες, να αποδοθούν ευθύνες αν υπάρχουν, από τη δικαιοσύνη», είπε και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Συγκοινωνιών Νίκος Σταθόπουλος, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 19χρονου και απευθύνοντας έκκληση για ψυχραιμία σε όλους.

«Θα το διερευνήσουμε», είπε για το περιστατικό, «αν χρειαστούν μέτρα θα ληφθούν», κατέληξε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

18
σχόλια
 1. avatar nefeli

  οι υπάληλοι κάναν την δουλειά τους δεν θα ξεχασυμε και τα αυτονόητα ς αυτήν την χώρα ...[......]κρίμα παντός !!!!

  1. avatar Nik Pat

   ΣΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΩ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΆΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙΣ ΤΗ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΚΏΔΙΚΑΣ ΑΣΦΑΛOYΣ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΛΈΚΕΙΣ .ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΊΣΙ ΠΤΉΣΗ AIR FRANCE ΟΙ ΓΆΛΟΙ ΚΑΤΆ ΛΆΘΟΣ ΒΆΛΑΝΕ ΈΝΑΝ ΜΑΎΡΟ ΑΦΡΙΚΑΝΌ ΝΑ ΖΥΓΊΖΕΙ ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΈΣ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΑΠΌ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΎΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΉ ΤΟ ΛΆΠΤΟΠ MOY ΉΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ ΒΑΡΎ ΉΘΕΛΕ Ο ΜΑΎΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΆΛΩ ΜΕ ΤΗΣ ΑΠΟΣΚΕΥΈΣ ΠΡΆΓΜΑ ΆΤΟΠΟΝ ΕΓΏ ΤΟΥ ΕΊΠΑ ΕΓΏ ΔΕΝ ΤΡΈΧΩ ΦΈΡΕ ΜΟΥ ΑΠΌΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΕΓΓΎΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΉΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΩΝ ΚΑΙ ΠΆΡΤΟ ΕΣΎ ΑΥΤΌΣ ΦΩΝΆΖΕ ΟΠΌΤΕ ΑΡΧΙΝΆΩ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΝΑ ΦΩΝΆΖΩ ΒΟΗΘEΙΑ ΉΡΘΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΆΝΤΟΣ ΉΡΘΕ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ AIR FRANCE ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΥΒΆΛΗΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΛΆΠΤΟΠ ΜΈΧΡΙ ΤΗΝ ΘΈΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΈΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΜΠΆΝΙΑ ΤΟΝ ΜΑΎΡΟ ΤΟΝ ΕΊΠΑ ΝΈΓΡΟ ΜΕ IQ ΠΙΘΉΚΟΥ ΚΑΙ ΈΣΚΑΣΕ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΚΌ ΤΟΥ. ΑΥΤΌ ΓΙΑΤΊ ΈΓΙΝΕ .ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΖΗΜΙΆ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΌ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΊ ΚΑΘΏΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΑΝ ΧΑΘΟΎΝ ΚΑΙ Η ΖΗΜΙΆ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ .ΔΗΛ ΈΝΑΣ ΚΑΛΌΣ ΔΙΚΗΓΌΡΟΣ ΊΣΑ ΜΕ 100000 ΔΟΛΛΆΡΙΑ ΖΗΜΙΆ ΘΑ ΈΒΓΑΖΕ .ΤΟ ΊΔΙΟ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΈΧΟΥΜΕ ΑΠΏΛΕΙΑ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗΣ ΖΩΉΣ ΜΕ ΈΝΑ ΚΑΛΌ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΌΣΕΣ ΠΑΡΑΒΙΆΣΕΙΣ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠAΡΕΙ ΑΡΚΕΤΆ ΕΚΚΑΤΟΜΎΡΙΑ ΕΥΡΏ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΔΙΚΑΣΤΉΡΙΑ .ΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΌΤΙ ΚΆΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΧΑΝ ΑΠΟΛΥΘΕΊ ΑΠΌ ΚΑΙΡΌ. ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΆΡΕΙ Η ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΛΟΓΩ ΚΡΊΣΗΣ ΝΑ ΚΟΠΟΎΝ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΎΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΏΝ .ΟΠΌΤΕ ΜΕ ΤΈΤΟΙΟ ΧΟΥΝΈΡΙ ΌΤΑΝ ΘΑ ΜΠΑΊΝΕΙ ΕΛΕΓΚΤΉΣ ΚΑΙ ΑΠΛΆ ΘΑ ΥΨΏΝΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΉ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΣΊΓΟΥΡΟΣ ΌΤΙ ΘΑ ΣΗΚΏΝΕΤΕ Ο ΟΔΗΓΌΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΆΖΕΙ ΚΆΤΩ .

  2. avatar Nik Pat

   ΔΗΛΑΔΉ ΉΤΑΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΉΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΑΡΌ ΜΕ ΤΟ ΌΧΗΜΑ ΣΕ ΚΊΝΗΣΗ ? Η ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΊΖΟΥΝ? [.........] .ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΠΩΣ ΆΝΟΙΞΕ Η ΠΌΡΤΑ ,ΔΕΝ ΛΈΩ ΓΙΑ ΑΥΤΌ .Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΞΈΡΕΙ ΑΥΤΆ ? ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΕ ΕΛΕΎΘΕΡΟΥΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ? ΓΙΑΤΊ ΕΔΏ ΒΙΑΣΑΜΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΊΑ ΚΑΙ ΑΚΟΎΩ ΚΟΥΦΆ .

 2. avatar Nikos-Nikos .

  Ο ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΥΟΝ ΑΝΕΡΓΟ ΝΕΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ? ΑΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΙΑ . μου θυμιζει κατι μισθοφορους που για 1000 ευρω σκοτωνουν αγνωστους σε μακρινες χωρες και μετα γυριζουν ησυχοι στις οικογενειες τους και σαν καλοι χριστιανοι πανε καθε κυριακη και προσευχονται στον οικο του ΘΕΟΥ .

  1. avatar Dimitris13

   Εισαι τραγικος μεγαλε... Φτωχο μυαλο..:

   1. avatar Nikos-Nikos .

    ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΞΥΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ . ΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΞΥΠΝΩΝ ΜΥΑΛΩΝ , ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΙΔΕΕΣ , ( dim13 ), ΣΤΗΡΙΖΑΝ . ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΣΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΤΕ .

 3. avatar tsarospa

  Από την ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ: \"Στις περιπτώσεις άρνησης των παραβατών επιβατών να επιδείξουν τα στοιχεία ταυτότητάς τους και να πληρώσουν αμέσως, το προβλεπόμενο πρόστιμο, ο αρμόδιος ελεγκτής ζητά τη συνδρομή αστυνομικού οργάνου., για την εξακρίβωση των στοιχείων του. Αν ο παραβάτης εκφράσει την επιθυμία να αποβιβαστεί από το μέσο μεταφοράς, ενώ η επιβολή προστίμου βρίσκεται σε εξέλιξη, τότε οι ελεγκτές θα πρέπει να αποβιβαστούν μαζί με τον παραβάτη, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.Υπηρξε Ομηρια η δεν υπηρξε.Θα το βρουν τα δικαστηρια.

  1. avatar ngeo

   το θέμα είανι να σταυρώσουμε έναν άνθρωπο που μάλλον το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι το 18όνο και τον idio και την οικογένεια του θα τους βαρενουν μια ζωή μόνο και μόνο γιατί τα ΜΜΕ προσφέρουν αίμα που πουλάει? Εκτός και αν νομίζεις ότι ο ελεκτης και ο οδηγός ξύπνησαν το προη και είπαν ποιον θα φάμε σήμερα? Και αν ο μικρός δε γλίστραγε να πέσει, τότε τη θα λέγαμε? Μήπως στη πραγματικότητα εφτεγε η κακία στιγμή?οι τύψεις είναι η χειρότερη τιμωρία, και ο ελεκτης και η οικογένεια του δε θα είναι ίδιοι ποτέ, να εισια σίγουρος ότι όσο κα αν δε φταίει (αν δε φταίει) το περιβάλον του (γείτονες και φίλοι) θα τον σταυρώνουν μια ζωή και αυτών και την οικογένεια του, εκτός κι αν νομίζεις ότι αντέχετε το να σε φωνάζουν ο γιος, η μάνα, η αδερφή η γυνεκα του δολοφόνου. Αυτοί τη φταίνε? μήπως το παραεxoυμε [...] με την ελευθερία του λόγου και το έργο που επικαλούν ότι επιτελούν τα ΜΜΕ? κατά τα αλλά ας κάνουμε επανάσταση κατά της ομηρίας και να ζητήσουμε το κεφάλι του επί πινάκη γιατί απλά δεν είχε τη σωστή εκπαίδευση αν όντος τον κράτησε ομήρο.Παντός από εμπειρία (προσωπική) και από αυτό που βλέπω αν δε το παίξεις μάγκας τότε απλά σο κόβουν πρόστιμο, ας έλεγε είμαι ο τάδε δώσε μου το πρόστιμο μου να φύγω, εκτός και αν πλάι νομίζεις ότι στο αμαξοστάσιο έχουν εν αδομάτιο που βάζουν όλους τους παραβάτες kai τους βασανίζουν μέχρι να μιλήσουν.

   1. avatar Nik Pat

    ΦΈΤΟΣ ΉΡΘΑ ΠΆΛΙ ΕΛΛΆΔΑ ΓΙΑΤΊ ΜΈΝΩ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ ΚΑΙ ΒΛΈΠΩ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΎΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΎΣ ΑΓΕΝΕΣΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥΣ Ο ΕΛΕΓΚΤΉΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΌΣ [...] ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΆΦΗΣΕ ΕΛΕΎΘΕΡΟΥΣ ΜΆΛΛΟΝ ΆΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΈΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΈΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΆΝΟΙΞΕ Η ΠΌΡΤΑ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΑΊΝΕ ΆΛΛΟΙ (ΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΈΣ Η ΙΣΩΣ Ο ΟΔΗΓΌΣ ) ΕΚΤΌΣ ΑΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΣΚΊΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΏΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΌΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ ΔΗΜΟΣΊΟΥ ΠΆΝΤΩΣ ΑΝ ΉΤΑΝ ΔΙΚΌ ΜΟΥ ΠΑΙΔΊ ΕΓΏ ΘΑ ΈΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΔΙΚΆ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΑΓΑΠΆΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΎ ΑΠΌ ΝΌΤΙΑ ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΜΑΙ ΈΤΣΙ ΈΜΑΘΑ

 4. avatar PerMan

  Με όλο τον σεβασμό για τον άδικο χαμό του παιδιού, είμαι και εγώ γονιός και παππούς, κάποιοι άλλοι πρέπει να ντρέπονται, όταν για λόγους πολιτικούς έχουν αναρτήσει το σλόγκαν \"δεν πληρώνω\" κομματική τους μπαντιέρα. Να ερευνηθεί το θλιβερό αυτό συμβάν αλλά όχι να γίνει αιτία για νέα πολιτική και κομματική σκοπιμότητα. Όταν ταξιδεύεις με τα ΜΜΜ πληρώνεις εισητήριο. Όλοι ζούμε σ\' αυτόν τον τόπο και ξέρουμε τι γίνεται.

  1. avatar Nikos-Nikos .

   ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΓΟΝΙΕ , ΟΙ ΝΕΟΙ , ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ , ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ , ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ( και αλλα πολλα ) .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ . \'\'δεν πληρωνω γιατι με τα κλεψιματα τους και τις πολιτικες της τσεπης τους , με καταντησαν κακομοιρη και γυφτουλα που ΔΕΝ ΕΧΩ να πληρωσω , με δικη τους υπαιτιοτητα . \'\' ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΧΟΡΟ , ΓΙ\' ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ . ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ Η ΤΡΟ\'Ι\'ΚΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ . ΟΠΟΤΕ , ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΝΕΡΓΕ ΚΑΙ ΝΕΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ . . . . . . θα γινει ερευνα και βλεπουμε ποιος φταιει . . . . ισως φταιει και ο νεκρος .

   1. avatar ngeo

    αγαπητέ συνονόματε, το δε πληρώνω ήταν ένα κίνημα που ξεκίνησε σαν αντίδραση στα κακός κείμενα όπως το να πληρώνουν διόδια στην εθνική οδό Κόρινθος Πάτρα. Τα ΜΜΜ αποδείδουν έργο, και πουθενά στο κόσμο δεν είναι δωρεάν, οι στρατιώτες μας μπορούν να κινούνται δωρεάν όπως και οι μαθητές/φοιτητές με το μισό εισιτήριο (εκτός και αν θα θεωρείς ότι το να πάνε στο Ντα Καπό για καφέ πρέπει να είναι τζάμπα, το μισό είναι δίκαιο γιατί συμψηφίζει της αναγκέες μετακινήσεις με της άλλες) επίσεις υπάρχουν και άλλες ομοδες με προνόμια. Τίποτα δεν είανι τέλειο και φυσικά και το σύστημα τον εισιτιρων ΜΜΜ επίσεις δεν είναι, από την άλλη αν έχεις εσύ μια μηχανή που να κόβει ευρά τότε να τη δόσεις στο κράτος να γίνουν όλα τσάμπα να σωθούμε όλοι μας.

    1. avatar Nikos-Nikos .

     ΕΑΝ ,ngeo , ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ , ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΛΕΩ ΔΩΡΕΑΝ , ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ . ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .

 5. avatar Dimitris13

  Συλληπητηρια στην οικογενεια του παιδιου. Ο Θεος να αναπαυσει τη ψυχη του. Αυτο ευχομαι να γινει μαθημα για τους υπολοιπους συνομιληκους του που καθε μερα αλωνιζουν...

  1. avatar teolemon

   Οταν η ιδια κυβερνηση που λεει οτι εχουμε 70% ανεργια στις ηλικιες 16-24 δεν είναι παράδοξο από αυτούς να ζητάει να πληρώσουν τα σπασμένα από το πάρτυ που ποτέ αυτά τα παιδιά δε πηραν μέρος;;;;

   1. avatar Nikos-Nikos .

    ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ , ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ . . . .

    1. avatar ippo

     Οχι οι συνταξεις αλλα και οι μισθοι αυτων που διοριζωνται απο κυβερνητικους κολητους δηθεν για να λυνουν προβληματα αλλα στην ουσια για να γεμιζουν την τσεπη τους χρηματα σε βαρος του γενικοτερου συνολου!!

   2. avatar ippo

    Χωρις αυτα που γραφω να αφορουν το συγκεκριμενο περιστατικο θελω να σημειωσω οτι:
    1 .Η μετακινηση με τα ΜΜΜ διεπεται απο κανονες και οποιος τους παραβιαζει για οποιονδηποτε λογο ειναι υπολογος των πραξεων του.
    2 Το εισητηριο κοστιζει λιγοτερο απο εναν καφε στις καφετεριες και αν δεν εχεις να πληρωσεις η δεν πας για καφε η γυριζεις ποδαρατος.
    3 Πρεπει καποια στιγμη να αποφασισουμε αν θελουμε δημοσιες συγκοινωνιες με κερδοφορια η σαραβαλιασμενα και αναξιοπιστα ΜΜΜ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει