Μία 53χρονη Γεωργιανή συνελήφθη κατηγορούμενη για την άγρια δολοφονία του 72χρονου συνταξιούχου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την οικιακή βοηθό τού άτυχου ηλικιωμένου, η οποία, εξεταζόμενη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή της στο στυγερό έγκλημα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε βάρος της εκδόθηκε ένταλμα από τις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης με το οποίο συνελήφθη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Αξιωματικοί της Ασφάλειας εκτιμούν, πάντως, ότι η γυναίκα δεν διέπραξε μόνη της τη δολοφονία και γι’ αυτό συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό πιθανών συνεργών της.

Το θύμα, ένας συνταξιούχος τραπεζικός, βρέθηκε, χθες το μεσημέρι, άγρια δολοφονημένος στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην Τούμπα. Ήταν δεμένος χειροπόδαρα και έφερε κακώσεις στο κεφάλι του, από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του.

Την Αστυνομία είχαν ειδοποιήσει νωρίτερα γείτονες του ηλικιωμένου που υποψιάστηκαν ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Το διαμέρισμα του 72χρονου ήταν ανάστατο, γεγονός που ενίσχυσε την εκδοχή ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. Μέχρι στιγμής πάντως δεν ανακοινώθηκε εάν αφαιρέθηκαν χρήματα από το διαμέρισμα του θύματος.