Ρόπαλα, καδρόνια, κουκούλες και κράνη εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές – σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. – στους εσωτερικούς χώρους του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών στην οδό Κορίνθου, αλλά και στο μέχρι σήμερα τα ξημερώματα-υπό κατάληψη- Μαραγκοπούλειο κτίριο.

Επιπλέον, κατασχέθηκε όλος ο εξοπλισμός από τον ραδιοφωνικό σταθμό που είχε εγκατασταθεί παράνομα εδώ και χρόνια στο χώρο του πρώην Παραρτήματος, ενώ και στους δύο χώρους, αλλά και σε αυτόν στα ΤΕΙ Πατρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρκετοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, το περιεχόμενο των οποίων εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, έπιπλα, καρέκλες, κρεβάτια καθώς και πλούσιο έντυπο και φωτογραφικό υλικό.

Τα συνεργεία του δήμου της αχαϊκής πρωτεύουσας από νωρίς το πρωί έχουν αρχίσει τον καθαρισμό των χώρων αυτών, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει το χτίσιμο των εισόδων, των παραθύρων και άλλων σημείων που πιθανόν να ενδείκνυνται ως πρόσβαση στα σημεία αυτά από τους καταληψίες.

Πηγή: patrastimes.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.