Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων σε πλοίο στα Κύθηρα

Στον εισαγγελέα οδηγείται αύριο το εξαμελές πλήρωμα


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22:20
16/05/2013
Μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων σε πλοίο στα Κύθηρα
loading

Στον εισαγγελέα Πειραιά, αναμένεται να οδηγηθούν αύριο το εξαμελές πλήρωμα φορτηγού πλοίου και δύο ιδιοκτήτες αλιευτικού σκάφους, οι οποίοι προσπάθησαν μέσω του θαλάσσιου χώρου στα Κύθηρα, να εισάγουν στη χώρα μας μεγάλη ποσότητα λαθραίων τσιγάρων.

Το φορτηγό πλοίο «ULLA» με σημαία SAO TOME που μετέφερε 1.880 χαρτοκιβώτια με λαθραία τσιγάρα (18.800.000 τσιγάρα), είχε προσεγγίσει το αλιευτικό προκειμένου να του παραδώσει παράνομα το εμπόρευμα.

Το φορτηγό πλοίο ακινητοποιήθηκε από πλωτό περιπολικό σκάφος του Λιμενικού και συνελήφθη το εξαμελές πλήρωμά του, όλοι αλλοδαποί.

Το αλιευτικό που αρχικά είχε διαφύγει, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εντοπίσθηκε και ακινητοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες σήμερα στο Λακωνικό κόλπο, ενώ αναμένεται να καταπλεύσει στη Λιμενική Αρχή Γυθείου, μαζί με τους δύο ημεδαπούς ιδιοκτήτες του, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Από την Λιμενική Αρχή Καψαλίου που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το φορτηγό πλοίο, το αλιευτικό σκάφος και το φορτίο των τσιγάρων.

(Φωτογραφία αρχείου)

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει