Τον Λάκη Γαβαλά αλλά και τον Άκη Τσοχατζόπουλο συνάντησε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντ. Ρουπακιώτης όταν επισκέφθηκε την (αποκαλούμενη) VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού.

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης» ο υπουργός ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον προφυλακισμένο πρώην πανίσχυρο υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Α. Τσοχατζόπουλο.

Χαιρετήθηκαν, αντήλλαξαν ορισμένες κουβέντες, ο Άκης δεν εξέφρασε κανένα παράπονο για τις συνθήκες κράτησής του, ούτε καν ζήτησε κάποια εξυπηρέτηση ή διευκόλυνση.

Εν συνεχεία ο υπουργός Δικαιοσύνης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Κ. Καραγκούνη, επισκέφθηκε και έναν άλλον έγκλειστο ένοικο της πτέρυγας VIP του Κορυδαλλού κ. Λάκη Γαβαλά.

Στη συνάντηση αυτή ο υπουργός άκουσε γκρίνια, σε αντίθεση με τη συνάντηση που είχε με τον Άκη που ήταν γεμάτη με χαμόγελα.

Ο μόδιστρος διαμαρτυρήθηκε για τις συνθήκες κράτησής του και πρότεινε στον κ. Ρουπακιώτη να αποφυλακισθεί και ως αντάλλαγμα να δώσει στο Δημόσιο τα ακίνητα που διαθέτει, τα οποία είναι, όπως είπε, μεγαλύτερης αξίας από ό,τι τα χρέη του προς το Δημόσιο.