Σε θετική κατεύθυνση φαίνεται πως βρίσκονται οι προσπάθειες του δήμου και της δημοτικής κοινότητας για τη διατήρηση του Α.Τ Κρεστένων, σε κτίριο που παραχωρείται από τον δήμο στην Ελληνική Αστυνομία προς χρήση.

Το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, εξετάζει το ενδεχόμενο της συγχώνευσης κάποιων μικρών Αστυνομικών Τμημάτων με στόχο την περιστολή των δαπανών. Ο δήμος Ανδρίτσαινας Κρεστένων με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας, θέλοντας να συμβάλουν προς την κατεύθυνση της διατήρησης του Α.Τ Κρεστένων στην περιοχή, που μέχρι σήμερα στεγάζεται σε νοικιασμένο κτίριο στο κέντρο της Ηλείας, έχει προτείνει την μεταστέγασή του στο παλιό κτίριο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου, αφού πρώτα γίνουν οι παρεμβάσεις που απαιτούνται-σύμφωνα με τις υποδείξεις της Ελληνικής Αστυνομίας -με ευθύνη και έξοδα του δήμου.

Χθες το μεσημέρι, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας επισκέφθηκε το Α.Τ Κρεστένων και είχε συνεργασία με τον εκεί διοικητή, ενώ μαζί και με εκπροσώπους του δήμου, τους αντιδημάρχους και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας, επισκέφθηκαν τον χώρο του προτείνεται από το δήμο για τη μεταφορά του Α.Τ.

Πηγή: patrisnews.com