Τέλος στη δράση οργανωμένης ομάδας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε όλη τη χώρα έβαλαν οι διωκτικές αρχές.

Σήμερα, στο λιμάνι της Σούδας συνελήφθη ένας 49χρονος, μέλος κυκλώματος, που έφθασε από την Αθήνα στην Κρήτη, κουβαλώντας στις αποσκευές του 22 κιλά και 250 γραμμάρια κάνναβης σε 21 συσκευασίες. Ο συλληφθείς κουβαλούσε τη συγκεκριμένη ποσότητα προκειμένου να την προμηθεύσει σε άτομο που εμφανίστηκε ως πελάτης έναντι του ποσού των 17.000 ευρώ. Μόνο που ο πελάτης ήταν αστυνομικός και όταν ο 49 χρόνος του παρέδωσε το σάκο με τα ναρκωτικά, αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες.

Ως εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται ένας Αλβανός που είχε πανελλήνια δράση και συνελήφθη στην Αθήνα από άνδρες της Ασφάλειας Χανίων με τη συνεργασία αστυνομικών από υπηρεσίες της Αθήνας.

Η όλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, καθώς παρακολουθήθηκαν όλες οι κινήσεις του αλλοδαπού και των συνεργών του.

Η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.