Ηρεμία επικρατεί αυτήν την ώρα έξω από τη διεύθυνση μεταγωγών του Πειραιά, όπου κρατείται ο 21χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για την κακοποίηση της 15χρονης στην Πάρο.

Νωρίτερα κατά τη μεταγωγή του από το λιμάνι του Πειραιά σημειώθηκε ένταση, όταν περίπου 20 μέλη της Χρυσής Αυγής στη διάρκεια διαμαρτυρίας τους έξω από το πλοίο με το οποίο μεταφέρθηκε ο κατηγορούμενος από τη Σύρο, εισέβαλαν μέσα σε αυτό και επιτέθηκαν εναντίον του οχήματος της αστυνομίας που τον μετέφερε, προκαλώντας ζημιά στο παρμπρίζ.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας συνθήματα ακολούθησαν το όχημα με μοτοσικλέτες χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια συνέχεια στο επεισόδιο.

Στο λιμάνι του Πειραιά υπήρχε από νωρίς το απόγευμα άνδρες της αστυνομίας και του λιμενικού οι οποίοι ωστόσο δεν πρόλαβαν να απωθήσουν τα μέλη της Χρυσής Αυγής κατά την είσοδό τους στο πλοίο.

Ο 21χρονος Πακιστανός κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Αυλώνα καθώς οι κατηγορούμενοι ανήλικοι και έφηβοι μέχρι 21 ετών οδηγούνται σε αυτό το σωφρονιστικό κατάστημα.

Ο αλλοδαπός παραδέχθηκε τα πάντα στην απολογία του και δεν ζήτησε κανένα ελαφρυντικό, παρά μόνο τη διόρθωση στα χαρτιά της γέννησής του που είναι το 1993 και όχι το 1991.