«Φως» σε δύο ένοπλες ληστείες, σε υποκατάστημα τράπεζας στο Δερβένι Κορινθίας και στα ΕΛΤΑ Λεβιδίου Αρκαδίας έπεσε από τις αστυνομικές αρχές.

Ένας 56χρονος εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδιωκτικά έγγραφα, ενώ επιπλέον κατείχε παράνομα ένα όπλο και φυσίγγια έπεσε στα χέρια της αστυνομίας. Στη συνέχεα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, ο συλληφθείς στις 19 Ιουλίου 2012 το πρωί, στο Δερβένι Κορινθίας, μαζί με έναν 33χρονο Σκοπιανό, για τον οποίο επιπλέον εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πειραιά και αναζητείται, μπήκαν σε υποκατάστημα τράπεζας και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή.

Ο ιδιος άνθρωπος φέρεται στις 15 Σεπτεμβρίου 2011 το πρωί, μαζί με ακόμα τουλάχιστον ένα άτομο, να είχαν προβεί στη ληστεία του ταχυδρομείου Λεβιδίου.

Στην κατοχή του 56χρονου, κατά τη σύλληψή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι, 14 φυσίγγια, ένα ζεύγος πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ένα αυτοκίνητο καθώς και 2.460 ευρώ. Ο 56χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.