Πριν καλά καλά στεγνώσουν τα δάκρυα της οικογένειας της 18χρονης Ραφαέλας που την περασμένη Κυριακή έχασε την ζωή της στην άσφαλτο όταν το όχημα στο οποίο επέμβαινε καρφώθηκε σε δέντρο, η αγωνία έχει μεταφερθεί στην
Ορθοπεδική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ηρακλείου εκεί όπου νοσηλεύεται η αδελφή της αδικοχαμένης κοπέλας.

Η 20χρονη ύστερα από το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε είναι καλά στην υγεία της με τους γιατρούς να της έχουν τοποθετήσει εσωτερικές λάμες στο ένα πόδι.

Όμως ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αυτό της κάκωσης που ταλαιπωρεί την μέση της με τους συγγενείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα που είναι συνέχεια στο πλευρό της να απαλύνουν το πόνο της.

Δεν είναι ακόμα ακριβές το πότε θα πάρει εξιτήριο όμως η κατάσταση του ποδιού της φαίνεται πως θα την ταλαιπωρήσει για αρκετό καιρό.

Από την άλλη, από τα δόντια του χάρου φαίνεται πως γλύτωσε η οδηγός του αυτοκινήτου και φίλη των κοριτσιών.

Η νεαρή κοπέλα έχει σπάσει και τα δυο της πόδια και οι γιατροί της έχουν τοποθετήσει εξωτερικές λάμες. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο.

Καθημερινά δεκάδες πολίτες που βρίσκονται στο νοσοκομείο ζητούν να μάθουν νέα για την κατάσταση των δύο τραυματιών ενώ εκφράζουν την συμπαράσταση τους στην οικογένεια.

Πηγή: www.prismanews.gr