Δάσκαλος μουσικής, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 14 ετών, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά μαθήτριες της πρώτης τάξης του δημοτικού. Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος, για το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου, κάτω των 14 ετών, κατά συρροή, ενώ το δικαστήριο τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, θύματά του είχαν πέσει, κατά το 2009, δύο μαθήτριες, ηλικίας τότε έξι ετών, ολοήμερου δημοτικού σχολείου της δυτικής Θεσσαλονίκης. Ο μουσικός, που κρατείτο μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης, στις φυλακές της Τρίπολης, φέρεται ότι τουλάχιστον τρεις φορές ασέλγησε σε βάρος των δύο μαθητριών του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μία εκ των μαθητριών αποκάλυψε στη μητέρα της τα όσα συνέβαιναν στη διάρκεια του μαθήματος , ενώ στη συνέχεια τα θύματα μίλησαν και σε παιδοψυχολόγο.

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι η καταγγελία είναι ψευδής. Δεν έπεισε όμως το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο. Μετά την καταδίκη του επέστρεψε στις φυλακές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.