Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ πέθανε ο ένας από τους δύο Γεωργιανούς, που είχαν διαπράξει ένοπλη ληστεία, στην περιοχή των Πετραλώνων.

Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αστυνομικοί τους θεώρησαν ύποπτους για ληστεία και τους ακινητοποίησαν στη συμβολή των οδών Αγνάντων και Οβρένοβιτς, προκειμένου να τους ελέγξουν.

Οι δύο Γεωργιανοί τράβηξαν τα περίστροφα τους και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι τους ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα ο ένας να συλληφθεί επί τόπου κι ο άλλος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι δύο Γεωργιανοί νωρίτερα είχαν μπει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας από ανασφάλιστη πόρτα και αφού ακινητοποίησαν τους ενοίκους, τους πήραν χρήματα, κοσμήματα και κινητά, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των δύο κακοποιών. Από τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης προέκυψε ότι έχουν κάνει σωρεία ένοπλων ληστειών κυρίως σε σούπερ μάρκετ αλλά και οικίες ενώ αποδείχτηκε ότι ήταν οι δράστες ληστείας γνωστού σούπερ μάρκετ στην οδό Θεσσαλονίκης στα Πετράλωνα. Η έρευνα της αστυνομίας για να διαπιστωθούν κι άλλες ληστείες συνεχίζεται.