Η οργάνωση «Επαναστατική Δράση» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο κτίριο που στεγάζεται η Ειδική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στις 9 Απριλίου, σύμφωνα με προκήρυξη που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Ειδική Γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης είναι αρμόδια για τη διαχείριση “δυσλειτουργιών” της Δημόσιας διοίκησης σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση και εφαρμογή της δημόσιας πολιτικής σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό, τις δομές και τα συστήματα». Και συνεχίζει: «Πρόσφατα ο υπουργός Δ. Ρέππας συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους επικεφαλής των υπουργείων σε συζητήσεις με την τρόικα για εργασιακά ζητήματα, ζητήματα απολύσεων, εφεδρείας και συνθηκών εργασίας στο δημόσιο τομέα (μείωση μισθών και ελαστικοποίηση των ορών εργασίας). Εντάσσουμε την επίθεση μας αυτή στο πλαίσιο της έμπρακτης αντίστασης ενάντια στις δομές της κυριαρχίας επιδιώκοντας να συμβάλλουμε προς την κατεύθυνση που θα οδηγήσει στην τελική αποδόμηση του υπάρχοντος».

Καταλήγοντας, ο συντάκτης της προκήρυξης αναφέρει: «Αφιερώνουμε το χτύπημα μας στους 4 αγωνιστές συντρόφους: Κώστα Σακκά, Γιώργο Καραγιαννίδη, Αλέξανδρο Μητρούσια και Στέλλα Αντωνίου, οι οποίοι βρίσκονται προφυλακισμένοι».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.