Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των κατηγορουμένων για την υπόθεση «ξεπλύματος χρήματος», στην οποία βασικός κατηγορούμενος είναι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Άκης Τσοχατζόπουλος, έπειτα από την έκδοση σχετικής διάταξης από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Πλην του πρώην υπουργού, που κρατείται στην ΓΑΔΑ μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα όπου και θα απολογηθεί, τα υπόλοιπα τέσσερα πρόσωπα για τα οποία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης από τον ανακριτή της υπόθεσης είναι οι:

1.Νικόλαος Παύλος Ζήγρας του Γεωργίου, εξάδελφος του πρώην υπουργού δικαιούχος εξωχώριας εταιρίας που έχει εμπλακεί στην αγοραπωλησία του ακινήτου στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου

2.Αστέριος Οικονομίδης του Γεωργίου που μέχρι στιγμής διαφεύγει τη σύλληψη, καθώς φέρεται να είχε δηλώσει ψευδή διεύθυνση κατοικίας. Ο Οικονομίδης είναι βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος εταιρίας από την οποία μέλος της οικογένειας του πρώην υπουργού αγόρασε ακίνητο

3. Ευφροσύνη Λαμπροπούλου του Ηλία , λογίστρια και

4. Γεώργιος Σαχπατζίδης του Δημητρίου επιχειρηματίας.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελία πρωτοδικών για την εκτέλεση των ενταλμάτων και ακολούθως στον ανακριτή της υπόθεσης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.