Εξαρθρώθηκε τετραμελής εγκληματική ομάδα που δρούσε στη περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, ενώ εξιχνιάσθηκαν μέχρι τώρα τρεις περιπτώσεις διαρρήξεων σε καταστήματα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τέσσερις αλλοδαπούς, Αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 30, 25, 20 και 19 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν «σηκώσει» σπίτια και καταστήματα στα Ψαχνά Ευβοίας και μοιράζονταν τα κέρδη από τις παράνομες δραστηριότητές τους. Πρόσφατα είχαν μπει παράνομα σε καφενείο και σε κάβα στην περιοχή των Ψαχνών, από όπου είχαν κλέψει έναν υπολογιστή αλλά και φιάλες ποτών.

Η αστυνομία, μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχε για τους δράστες έκανε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι που είχαν νοικιάσει, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν οι τρεις από τους τέσσερις δράστες.

Οι αστυνομικοί βρήκαν ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και οινοπνευματώδη ποτά, τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα προερχόμενα από κλοπές. Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν ενώ ο 19χρονος συνεργός τους αναζητήθηκε και συνελήφθη, από τους αστυνομικούς σήμερα το πρωί.