Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη «λευκή» καμόρα της Θεσσαλονίκης, τα μέλη της οποίας -έχουν συλληφθεί μέχρι τώρα 53 άτομα και αναζητούνται άλλα 9- άρχισαν να περνούν το κατώφλι του ανακριτή. Ενα βασικό στοιχείο της δικογραφίας, εκτός από τις μαρτυρίες και τις καταθέσεις, είναι και οι καταγραμμένες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις ενός μέρους των μελών του εγκληματικού συνδικάτου. Από αυτές προκύπτει εμφανώς ότι μέχρι μία ημερομηνία δείχνουν μάλλον να μη γνωρίζουν ότι τους παρακολουθούν και δεν παίρνουν τα μέτρα τους. Ετσι δεν διστάζουν συχνά να ανοίξουν τα στόματά τους και να απειλούν και να εκβιάζουν τα θύματά τους. Από ένα χρονικό σημείο, όμως, και μετά είναι εμφανές ότι έχουν πληροφορηθεί ότι τους παρακολουθούν τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όσα λένε.

Το «Έθνος» παρουσιάζει σήμερα τους διαλόγους των μελών της «Λευκής Καμόρα». Τα αποσπάσματα είναι χαρακτηριστικά:

-(Προς τον επιχειρηματία Μαργιόλη που αυτοκτόνησε) «Ακούς ρε μ… ή όχι; Λοιπόν, έχω μία επιταγή στα χέρια μου 16.500 ευρώ. Έχω πληρώσει όλες τις άλλες, πρέπει να φέρεις πίσω την 57.880».

-«Αυτοκτόνησε ο φίλος μου και είμαι πολύ στενοχωρημένος. Έχω κηδεία σήμερα, είμαι φαρμακωμένος. Από χθες δεν μπορώ να κοιμηθώ. Χάλια είμαι. Δεν θα μπω στην εκκλησία. Δεν θα τον δω στην κάσα, δεν θα αντέξω…» Η συγκεκριμένη συνομιλία θεωρείται «στημένη» ώστε να θολώσει ο Καραμπέρης τα νερά μετά την αυτοκτονία Μαργιόλη και να αποπροσανατολίσει την Αστυνομία.

-(Παπαχατζής προς Καραμπέρη) «Είναι αχρέωτη (η καταγγελία στο ΣΔΟΕ κατά Καραμπέρη). Ακόμη την κρατάω εγώ. Θα τα πούμε από κοντά…» Ο προϊστάμενος του ΣΔΟΕ επικοινώνησε δύο φορές με τον Καραμπέρη και τον ενημέρωσε για την καταγγελία. Μάλιστα, τον αποκαλεί «αγορίνα μου» και του λέει να μην ανησυχεί για την καταγγελία.

-(Φερέτης προς Καραμπέρη) «Και θέλω και ένα χιλιάρικο και να σου το δώσω την Τρίτη που θα πληρωθώ…»