Στις δικαστικές φυλακές Τρίπολης οδηγείται ο 47χρονος καθηγητής και προπονητής μπάσκετ Νικόλαος Σειραγάκης που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ΄εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου Ταξίαρχο Εμμανουήλ Παραδουλάκη, ο 47χρονος φρόντιζε να μην αφήνει τα ίχνη του, κάνοντας μικρής διάρκειας συναντήσεις με τους ανήλικους, σε μέρη που δεν κινούσαν τις υποψίες κανενός.

«Είμαστε ηθικά και κυρίως ανθρώπινα ικανοποιημένοι, για τη θετική έκβαση αυτής της υπόθεσης, όχι μόνο γιατί οδήγησε στην απομάκρυνση από την κοινωνία μας του φυσικού και ηθικού αυτουργού πρωτόγνωρων βιαιοτήτων σε βάρος παιδικών και εφηβικών ψυχών, αλλά και γιατί συμβάλαμε στην επιπλέον θωράκιση της κοινωνίας μας απέναντι σε τέτοιου είδους φαινόμενα» κατέληξε ο κ. Παραδουλάκης.

Ο κ. Παραδουλάκης τόνισε ότι οι έρευνες ήταν πολύμηνες και ξεκίνησαν από διάσπαρτες φήμες για τη δράση του 47χρονου. Όταν διαπιστώθηκε ότι η υπόθεση είχε βάση, αφού συνελέγη το πρώτο προανακριτικό υλικό, ενημερώθηκε η Εισαγγελία του Ρεθύμνου. Το φθινόπωρο με βάση νέα στοιχεία που προέκυψαν, έγινε η άρση απορρήτου των επικοινωνιών του Σειραγάκη.