Στην Κω η μητέρα του μικρού Μπεν

Συνεχίζονται μέχρι σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του παιδιού


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
23:17
14/09/2011
Στην Κω η μητέρα του μικρού Μπεν
3
loading

Συνάντηση με την εισαγγελέα Κω κ. Ανθούλα Μπούμπα είχε η μητέρα του μικρού Άγγλου Μπεν Νίνταμ, ο οποίος εξαφανίστηκε στο νησί πριν από είκοσι χρόνια.

Η μητέρα συνοδευόταν από εκπρόσωπο της προξενικής αρχής της Μ. Βρετανίας στη χώρα μας και σκοπός της συνάντησης ήταν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για το ενδιαφέρον που επέδειξε η εισαγγελική λειτουργός για την υπόθεση του εξαφανισθέντος γιου της, όπως δημοσιεύει η Ροδιακή. Μάλιστα η μητέρα κατά τη διάρκεια της συνάντησής της με την κ. εισαγγελέα της απέδωσε και αναμνηστική πλακέτα.

Υπενθυμίζεται πως τέλος Αυγούστου και για μερικές ημέρες στο νησί της Κω βρέθηκαν δύο επιθεωρητές της Αγγλικής αστυνομίας στο πλαίσιο νέου κύκλου ερευνών που διενεργούνται για υποθέσεις που δεν έχουν διαλευκανθεί.

Μάλιστα οι εκπρόσωποι της Αγγλικής αστυνομίας κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο νησί είχαν συνάντηση και με την Εισαγγελέα Κω όπου και συζήτησαν για την υπόθεση, η οποία παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια εξακολουθεί να βρίσκεται στη δημοσιότητα.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Leviathan

    Τωρα σε λιγο τον βρισκουνε

  2. avatar ineth

    φρίκη, να χάσεις το παιδί σου. Τι να πω.

  3. avatar Giovanni

    Ναι θα τον βρείτε πολύ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει