Έκλεψαν τεχνικό εξοπλισμό από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
12:02
08/04/2016
Έκλεψαν τεχνικό εξοπλισμό από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας
2
loading

Τεχνικό εξοπλισμό κατηγορούνται ότι έκλεψαν δύο αλλοδαποί από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, για λογαριασμό των οποίων εκτελούσαν εργασίες τοποθέτησης κεραιών σε σταθμούς βάσης, στα πέριξ της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Γεωργίας, 49 και 41 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Η υπόθεση άρχισε να ερευνάται ύστερα από καταγγελία που έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο εταιρία κινητής τηλεφωνίας, σύμφωνα με την οποία, εκλάπησαν 12 συσσωρευτές τηλεπικοινωνιακού υλικού από το σταθμό βάση της στον Βαθύλακο.

Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στις εγκαταστάσεις επιχείρησης εμπορίας και ανακύκλωσης μετάλλων και σιδήρων, όπου, βρέθηκαν συνολικά 126 συσσωρευτές, μεταξύ αυτών και εκείνοι που καταγγέλθηκε ότι αφαιρέθηκαν. Άλλοι 12 είχαν κλαπεί από την ίδια εταιρία κινητής τηλεφωνίας, ενώ οι υπόλοιποι (112) προέκυψε ότι ανήκουν σε δεύτερη εταιρία παροχής κινητής τηλεφωνίας και αφαιρέθηκαν κατά την περσινή χρονιά από περιοχές, όπως η Χαλάστρα και ο Αγ. Βασίλειος.

Οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι είχαν πρόσβαση στον εξοπλισμό καθώς εκτελούσαν εργασίες τοποθέτησης κεραιών για τις συγκεκριμένες εταιρίες. Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην εισαγγελία πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Θεόρατα

    Άυτα τα βρίσκετε εύκολα. Τα χιλιάδες αλιξικεραυνα που έχουν κλαπεί απο σχολεία λογω χαλκού τουμπεκί .......

  2. avatar speed

    να βάζετε τέτοια φρούτα να σας κανουν δουλειές.....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει