Νέα διάσταση στην υπόθεση εντοπισμού λαγουμιού 10 μέτρων  στις φυλακές Δομοκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην συγκεκριμένη πτέρυγα όπου οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν το τούνελ κρατείται ο διαβόητος Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι.

Ο Ριζάι ο οποίος φέρεται αναμεμιγμένος σε δολοφονίες, υποθέσεις ναρκωτικών  θεωρείται μετρ των αποδράσεων παρά την αυστηρή επιτήρηση. Κορυφαία αυτή της 4ης Ιουνίου 2006 όταν ο Αλκέτ Ριζάι απέδρασε μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο.

Πάντως, το λαγούμι εντοπίστηκε σε τουαλέτα του κελιού 18 της Α2 πτέρυγας και σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης κανένας κρατούμενος δεν κατάφερε να αποδράσει. Στο συγκεκριμένο κελί κρατούνται ένας Αλβανός και ένας Πακιστανός.

Υπενθυμίζεται η αποκάλυψη του τούνελ έρχεται μια περίπου εβδομάδα μετά τα κομμένα κάγκελα που βρήκαν οι φρουροί στον Κορυδαλλό στην πτέρυγα όπου κρατείται ο Νίκος  Μαζιώτης  ο οποίος φέρεται να ετοιμαζόταν να αποδράσει με ελικόπτερο με τη βοήθεια της συντρόφου του Πόλας Ρούπα.