Η υπόθεση αρπαγής ενός 21χρονου από το Πακιστάν, που διαπράχθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2015 στο λιμάνι του Πειραιά, εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.

Δράστες είναι δύο άντρες επίσης από το Πακιστάν, ηλικίας 19 και 25 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης στο Μενίδι και στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, στις 21 Νοεμβρίου 2015 οι δράστες προσέγγισαν τον 21χρονο στο λιμάνι του Πειραιά, κατά την άφιξη του από τη Μυτιλήνη και με την πρόφαση της προσφοράς βοήθειας προκειμένου να βρει τους οικείους του, τον οδήγησαν σε ημιυπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Μενιδίου. Εκεί τον κράτησαν για τέσσερις ημέρες, ζητώντας από συγγενικά του πρόσωπα να καταβάλουν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ προκειμένου να τον απελευθερώσουν. Στις 25 Νοεμβρίου 2015, οι δράστες απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και τον απελευθέρωσαν.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, ύστερα από πολυήμερες έρευνες εντόπισαν τον 25χρονο στο Μενίδι και προέβησαν στη σύλληψή του, ενώ στη συνέχεια, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου Κρήτης, συνέλαβαν και τον 19χρονο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον ανακριτή.