Τρία άτομα συνέλαβε η αστυνομία και τους προσάγει πλέον στον ανακριτή για την άγρια δολοφονία με δεκάδες μαχαιριές του 75χρονου Κώστα Ζησάκη στις 23 Νοεμβρίου στον Καραβόμυλος της Στυλίδας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται που άτομα που ανήκαν στο περιβάλλον του θύματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το θύμα γνώριζε πολύ καλά τους δράστες καθώς φέρεται να άνοιξε την πόρτα όταν αυτοί του χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού αφού δεν είχε κανένα σημάδι παραβίασης.

Με βάση τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λαμίας έφτασαν πολύ γρήγορα να ξετυλίξουν το νήμα της άγριας δολοφονίας που έχει συγκλονίσει τη Φθιώτιδα. Έτσι τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά από ένταλμα του ανακριτή της Λαμίας συνελήφθησαν και οι τρεις και κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έπεσαν σε αντιφάσεις που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και στη συνέχεια αναγκάστηκαν να ομολογήσουν το αποτρόπαιο έγκλημα τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κίνητρο ήταν τα χρήματα καθώς ο 75χρονος Κώστας Ζησάκης εκτός από φουσκωμένους τραπεζικούς λογαριασμούς λίγο πριν τα capital control είχε κάνει ανάληψη περίπου 80.000 Euro από τράπεζα χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν τα χρήματα αυτά ήταν στο σπίτι αφού οι δράστες φέρονται να πήραν μόνο 3500 ευρώ.

Και οι τρεις δράστες αναμένεται εντός της ημέρας να οδηγηθούν στον ανακριτή της Λαμίας.