Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός πατέρα 74 ετών και των δύο γιων του ηλικίας 48 και 45 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιτέθηκαν με όπλο και μαγκούρες εναντίον δύο αδελφών ηλικίας 46 και 41 ετών, λόγω κτηματικών διαφορών που είχαν μεταξύ τους.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα στην αγροτική περιοχή Κουβαρά Ξηρομέρου, Αιτωλοακαρνανίας, ο 48χρονος πυροβόλησε εναντίον του 46χρονου και του 41χρονου τραυματίζοντας και τους δύο στα πόδια. Ταυτόχρονα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο 74χρονος πατέρας και ο 45χρονος γιος του χτύπησαν τα δύο αδέλφια με ξύλινες μαγκούρες, με αποτέλεσμα να τους προκαλέσουν σωματικές βλάβες.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ανταπόκριση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι τρεις δράστες διέφυγαν με αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην περιοχή της Λεπενούς. Τα τραυματισμένα αδέλφια διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Σε βάρος του πατέρα και των δυο γιων του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.