Πρώην κοινοτάρχης πέθανε από τσίμπημα σφήκας

Πήγε να προστατεύσει τα εγγόνια του και έχασε τη ζωή του


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
9:22
26/05/2011
Πρώην κοινοτάρχης πέθανε από τσίμπημα σφήκας
loading

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι του Κρουσώνα Ηρακλείου στην Κρήτη από το θάνατο του πρώην κοινοτάρχη Χαράλαμπου Φασουλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τσίμπημα σφήκας. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο αμπέλι του 69χρονου, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σπίτι του.

Ο 69χρονος σύμφωνα με στενό συγγενή του έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να προστατεύσει τα εγγόνια του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς». «Από ότι έμαθα ήταν στο αμπέλι και μία σφήκα μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο που ήταν τα εγγόνια του. Για να προστατεύσει τα παιδιά προσπάθησε να σκοτώσει το έντομο, το οποίο τον τσίμπησε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην κοινοτάρχης είχε πάει στο σημείο μαζί με το γιο του για να κάνει κάποιες αγροτικές εργασίες. Όταν το έντομο τον τσίμπησε ο γιος του τον έβαλε αμέσως στο αμάξι προκειμένου να τον μεταφέρει στο χωριό για να του γίνει ένεση αδρεναλίνης σε κάποιο από τα φαρμακεία ή το ιατρείο του Κρουσώνα.

«Η διαδρομή από το αμπέλι όπου βρισκόταν μέχρι το χωριό για να πάει σε κάποιο φαρμακείο είναι περίπου πέντε λεπτά. Ο άνθρωπος μόλις τον τσίμπησε η σφίγγα είπε στο παιδί του, « έλα Γιάννη, γιατί σβήνω». Πέθανε μέσα στο αυτοκίνητο, πριν προλάβει να κάνει την ένεση αδρεναλίνης.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει