Νέο χτύπημα αγνώστων σε βάρος ηλικιωμένου. Τον έπεισαν πως είναι γνωστοί του γιου του, τον ανάγκασαν να πάει στην τράπεζα και να κάνει ανάληψη 5.500 ευρώ!

Αρχικά οι δυο άγνωστοι άνδρες τηλεφώνησαν στο σπίτι του ηλικιωμένου λέγοντας ότι είναι εργαζόμενοι σε μια ασφαλιστική εταιρία και του ζήτησαν το ποσό των 5.500 ευρώ γιατί όπως του ανέφεραν ο γιος του χρωστούσε τα ασφάλιστρα.

Εκμεταλλευόμενοι οι δράστες την αδυναμία που είχε ο πατέρας στον γιο του, τον ανάγκασαν να μεταβεί στην τράπεζα και να κάνει την ανάληψη χρημάτων χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό. Μετά από λίγη ώρα οι δράστες έφθασαν στο σπίτι του ηλικιωμένου στην περιοχή Πούντα, λίγο μετά το Αίγιο.

Ο παθών τους υποδέχθηκε στο σπίτι , συνομίλησε μαζί τους και στην συνέχεια τους έδωσε τις 5.500 ευρώ. Μάλιστα ο 75χρονος τους είπε ότι θα τηλεφωνούσε εκείνη την στιγμή στον γιο του για να του πει τι συνέβη, κάτι το οποίο δέχθηκαν για να μην δώσουν στόχο.

Πριν όμως προλάβει ο ηλικιωμένος να σηκώσει το ακουστικό , οι δυο άγνωστοι του ζήτησαν να τους φτιάξει καφέ για να κερδίσουν χρόνο και να καταφέρουν να ξεφύγουν. Όπως κι έγινε…

Πηγή: dete.gr