Ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα μεταφέρθηκε αργά το πρωί της Δευτέρας από το νοσοκομείο «Τζάνειο» στις φυλακές Κορυδαλλού. Στη συνέχεια, θα αποφασιστεί αν θα τον κρατήσουν στο ψυχιατρείο των φυλακών ή αν θα μεταφερθεί σε κανονικό κελί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Star», λίγο μετά τις 12 το πρωί της Δευτέρας το όχημα των μεταγωγών πέρασε την πύλη του νοσοκομείου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Γιατροί και νοσηλευτές με αστυνομικούς ήταν στην είσοδο τη στιγμή της μεταφοράς του κατηγορούμενου. Υπήρχε και ένα φορείο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε μέχρι την πόρτα των επειγόντων περιστατικών.

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής εξετάστηκε από γιατρούς αλλά και από ψυχολόγο, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι συμμετείχε σε συζήτηση με σωφρονιστικούς υπαλλήλους, «μιλώντας ακατάληπτα».

«Την αγαπώ, δεν θυμάμαι τι έγινε» ήταν τα πρώτα λόγια του

Ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής, μιλώντας σε ψυχιάτρους στον Κορυδαλλό, φέρεται να υποστήριξε πως δεν γνωρίζει για το έγκλημα που διέπραξε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Ανάργυρων, ενώ είπε σε χρόνο ενεστώτα ότι αγαπάει τη γυναίκα που σκότωσε.

«Δεν θυμάμαι» φέρεται να απάντησε ερωτηθείς για το έγκλημα, σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, που μίλησε στην εκπομπή «Live News», λέγοντας ότι ο δράστης φέρεται να πρόσθεσε: «Εγώ πάντως την Κυριακή την αγαπώ»…

Οι γιατροί που εξέτασαν τον 39χρονο δήλωσαν πως είναι σε σύγχυση και ότι δεν αντιλαμβάνεται τις πράξεις του το τελευταίο χρονικό διάστημα, όπως την απόπειρα αυτοκτονίας που διέπραξε. Επίσης, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, τη στιγμή που οι προηγούμενοι γιατροί είχαν δηλώσει το αντίθετο.