Ελεύθεροι έφυγαν από το ανακριτικό γραφειο μετά την απολογία τους οι δυο κατηγορούμενοι οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην νέα υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων στον Κολωνό.

Στους δυο κατηγορούμενους , που φέρονται να αρνήθηκαν τις κατηγορίες όπως τους αποδίδονται, επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Η «Έλενα» η οποία συνελήφθη την περασμένη Κυριακή μετά την μαρτυρία ανήλικης που την «φωτογράφισε» ως εμπλεκόμενη σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη ενώ δήλωσε ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη. Στην νεαρή γυναίκα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος περιοριστικός όρος και επιπλέον εγγύηση 5.000 ευρώ επιβλήθηκε στον 63χρονο άνδρα ο οποίος εμφανίζεται ως «πελάτης» του κυκλώματος. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε ότι τα κορίτσια είναι ανήλικα.

Για την ίδια υπόθεση έχουν, ήδη, προφυλακιστεί η Λορέλα η οποία φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο και ένας άνδρας 34 ετών γνωστός ως ο φωτογράφος. Ένας 55χρονος ο οποίος εμφανίζεται ως «πελάτης» μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πάντως, αρμόδιες πηγές δεν αποκλείουν το επόμενο διάστημα να εκδοθούν κι άλλα εντάλματα σύλληψης καθώς η έρευνα παραμένει ανοιχτή .