Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάσταση της υγείας της 16χρονης που πήρε ναρκωτικά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Βύρωνα και τώρα βρίσκεται σε κώμα, προκαλούν τεράστια ανησυχία. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» της Αθήνας, ενώ τα 5 μέλη της συμμορίας που της χορήγησε τα ναρκωτικά, βρίσκονται σήμερα ενώπιον της δικαιοσύνης.

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, αναφέρει πως οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Επιπλέον, στην εκπομπή αναφέρεται πως η 16χρονη είναι κόρη δημοσιογράφου, με την οικογένεια να είναι συντετριμμένη για το γεγονός. Η 16χρονη βρέθηκε στο νοσοκομείο, αφού πήρε το ναρκωτικό «σίσα» σε συνδυασμό με άλλες ουσίες.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, σε σύνδεσή του με την εκπομπή ανέφερε πως «Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο, ήταν νεκρό και την επανέφεραν. Τώρα είναι σε βαθύ κώμα. Ανακάτεψε ναρκωτικά με σίσα που γίνεται με διαλύτη από υγρά μπαταρίας». Για τα άτομα της συμμορίας, ο ίδιος πρόσθεσε πως οι δύο από αυτούς είναι 17χρονοι, ενώ οι υπόλοιποι ενήλικες, ενώ πρόσθεσε πως οι ποινές τους θα είναι τεράστιες, αν η 16χρονη φύγει από τη ζωή.

Τι είπε φίλη της που ήταν στο συμβάν

Στην εκπομπή μίλησαν φίλοι της 16χρονης, οι οποίοι τόνισαν το πόσο καλό παιδί είναι η κοπέλα που έμπλεξε με τις ουσίες. «Ήταν το καλύτερο παιδί από όλα, αλλά στο θέμα των ναρκωτικών το πιο χαζούλι, ας πούμε. Δηλαδή με το που έμπαιναν ναρκωτικά στη μέση, δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο. Το μυαλό της γενικά ήταν μόνο στα ναρκωτικά», είπε ο πρώτος φίλος της 16χρονης.

Φίλη της 16χρονης είπε, από την πλευρά της, πως: «Εκεί πέρα αράξαμε λίγο και μετά εγώ πήγα για ύπνο. Ξύπνησα και μου είπαν ότι κάτι είχε πάθει η (…) αλλά ήξερα τι είχε πάρει. Είχε πάρει και ένα φάρμακο αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα. Κάπως (…); Κάτι τέτοιο, και τα είχε ανακατέψει αυτά τα δύο μαζί.

Βλέπω την (…) ξαπλωμένη με ανοιχτά τα μάτια να είναι έτσι γουρλωμένα. Μετά τα μάτια της να πηγαίνουν προς τα πάνω. Έβγαζε κάτι αίματα, κάτι υγρά από τη μύτη κάθε φορά που πήγαινα να τη σηκώσω. Τα έβγαζε αυτά τα υγρά, και ήθελα να δω αν ζει ή όχι, να πάρω σφυγμούς και μετά την έβαλα να καθίσει όρθια».

«Όταν έψαχνα να τη βρω, με ειρωνεύτηκαν τηλεφωνικά. Και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο. Γνωρίζω πολλές φορές όταν η κόρη μου ήθελε να έρθει σπίτι, όταν ήταν με αυτούς, ασκούσαν ψυχολογική πίεση και δεν την άφηναν να γυρίσει παρά τη θέλησή της», είπε η μητέρα της στις δηλώσεις της στην εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την 16χρονη που έπεσε σε κώμα από υπερβολική δόση στον Βύρωνα