«Μυστήριο» καλύπτει τη φονική ενέδρα στη Λούτσα, με θύματα έξι ανθρώπους. Αν και ακόμη η ταυτοποίηση των θυμάτων δεν έχει ολοκληρωθεί, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι πιθανότατα πρόκειται για Τούρκους, κουρδικής καταγωγής, οι πέντε εκ των οποίων είχαν στην κατοχή τους γαλλικές ταυτότητες που η γνησιότητά τους εξετάζεται, ενώ ένα από τα θύματα, τουρκικής υπηκοότητας, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις ελληνικές Αρχές για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συνελήφθη Τούρκος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Το βράδυ της Δευτέρας, ένας Τούρκος υπήκοος συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να σχετίζεται με το μακελειό που σημειώθηκε στη Λούτσα με έξι νεκρούς.

Ο άνδρας, 31 ετών, τουρκικής καταγωγής, επιχείρησε να ταξιδέψει όμως στη χειραποσκευή του εντοπίστηκαν από το μηχάνημα X-Ray, 4 φυσίγγια των 9mm, αντίστοιχα με αυτά που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος. Παράλληλα μαζί του είχε δύο πλαστά δελτία ταυτότητας χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί και πλέον θα εξεταστεί από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών ως ύποπτος για τη δολοφονία των έξι στη Λούτσα.