Έξι άνδρες νεκροί, οι πέντε ενός οχήματος κι ένας εκτός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως στη Λούτσα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί, ενώ οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι τα θύματα έφεραν τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός τους από πυρά. Η πρώτη εικόνα είναι ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ατόμων του ποινικού χώρου, ενώ επί τόπου αναμένεται κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής και ιατροδικαστής. Το όχημα που βρέθηκαν οι δολοφονημένοι έχει κατά πληροφορίες γερμανικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς που αναζητούν τυχόν υλικό από κάμερες ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού περιστατικού.

Πήγαν για ραντεβού και τους «καθάρισαν»

Όλοι τα θύματα σκοτώθηκαν εντός του μπλε σκούρου αμαξιού, ενώ μονάχα ο οδηγός κατάφερε να κάνει μερικά βήματα έξω από το όχημα πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των δραστών.

Το κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής που έφτασε στο σημείο, έχει συλλέξει δεκάδες κάλυκες των 9mm, ενώ οι πληροφορίες θέλουν τα θύματα να είναι αλβανικής καταγωγής και να έχουν εμπλοκή με ποινικές υποθέσεις.

Η πρώτη εικόνα που σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είναι πως τα θύματα πήγαν στο σημείο ώστε να συναντηθούν με τους δράστες, οι οποίοι όμως τελικώς τους είχαν στήσει ενέδρα και τους σκότωσαν. Παράλληλα επιβεβαιώθηκε ότι το όχημα είχε γερμανικές πινακίδες που κατά πάσα πιθανότητα είναι πλαστές.

Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό καθώς από μαρτυρίες φαίνεται στο περιστατικό να εμπλέκονται ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, τα οποία αναζητούν. Αναζητούν, επίσης, υλικό από κάμερες ασφαλείας.