Στο πλατό της εκπομπής του Mega για τις Εκλογές 2023 βρέθηκε ο Γρηγόρης Ψαριανός εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία και λίγο μετά τις 20:00 αναφέρθηκε στα ποσοστά που δείχνουν τα exit poll πως απέσπασε το κόμμα. Μάλιστα το σχόλιο του υποψήφιου βουλευτή για την απλή αναλογική ήταν ιδιαίτερα καυστικό.

«Θέλω να κάνω μερικές επισημάνσεις. Πολύ λίγες. Πρέπει να κοιτάξουμε τι θα κάνει η χώρα και πως θα συνεχίσουμε να πάμε μπροστά. Όλα τα άλλα είναι να ‘χαμε να λέγαμε. Τα αποτελέσματα είναι 40 – 20. Η απλή αναλογική πήγε στο δ…ο, διαλύθηκε, εκτινάχθηκε στον αέρα. Αυτός που την εμπνεύστηκε και την εφάρμοσε, εφάρμοσε κάτι πάρα πολύ άσχημο στον εαυτό του. Αυτό που εφάρμοσε στον εαυτό του είναι αυτοκριτική που πρέπει να κάνει, για να μην πω τίποτα άλλο, να βγει στον λαό του, να υποβάλει την παραίτηση του και να κινήσει διαδικασίες αλλαγής στην ηγεσία του κόμματος του».

«Οποιοδήποτε άλλο κόμμα πλην των κομουνιστικών της Κορέας, της Κούβας, της Σοβιετικής Ένωσης, της Τσεχοσλοβακίας, οποιοδήποτε άλλο στον ελεύθερο κόσμο θα είχε αυτή τη διαδικασία. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκλείεται να κάνει αυτό το πράγμα διότι ο κ. Τσίπρας είναι ελέω Θεού, έχει εκλεγεί από την κεντρική επιτροπή και δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν. Και 5% να του δώσει ο λαός, δεν τον ενδιαφέρει. Το κίνημα τι λέει» συμπλήρωσε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Το κίνημα τι λέει και το κίνημα θέλει τον Αλέξη Τσίπρα. Και ας παραμείνει ο Αλέξης Τσίπρας, εμένα όμως αυτό δεν με αφορά προσωπικά όπως ούτε ποια θα είναι η ηγεσία οποιοδήποτε άλλου κόμματος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι μπορούμε να κάνουμε από αύριο σε αυτή την χώρα» τόνισε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων