Στο σχόλιο του Παναγιώτη Λάμψια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, αναφέρεται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο κ. Λάμψιας σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σκάι ξεπέρασε κάθε όριο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Στην προσπάθειά του να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και στον πρόεδρο του, Αλέξη Τσίπρα, και να υποστηρίξει το κυβερνητικό αδιέξοδο, έφτιαξε διάφορα σενάρια συνομωσίας γυρνώντας στο 2008, ξεχνώντας ότι μιλάει σε δελτίο ειδήσεων και όχι σε καφενειακού τύπου σύναξη ακροδεξιών.

Προφανώς το επιχείρημα περί συναλλαγής για την εκλογή του Π. Παυλόπουλου στη θέση του ΠτΔ αποδεικνύει απλώς πώς σκέπτεται ο ίδιος ο κ. Λάμψιας, ίσως γιατί έτσι έχει μάθει να πορεύεται στην ζωή του.

Είναι φυσικό η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Φουρθιώτη να στηρίζεται σε trash προσωπικότητες. Είναι επιτακτική η ανάγκη να μπει ένα τέλος σε αυτή την παρακμή πριν βουλιάξει όλη η χώρα μέσα στον βούρκο».

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Λάμψια στον ΣΚΑΪ

Ο κύριος Πολάκης είναι γνωστό πρόσωπο και η συμπεριφορά του επίσης. Το πρόβλημα δεν είναι καν ο κύριος Πολάκης. Το πρόβλημα είναι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο κύριος Τσίπρας πρέπει να αποφασίσει – είτε είναι υποχείριο του κυρίου Πολάκη, είτε όμηρος, είτε είναι κοινό σχέδιο που καλείται και εφαρμόζει, κάθε φορά που βρίσκεται στα δύσκολα ο κύριος Τσίπρας, ο κύριος Πολάκης.

Ο κύριος Πολάκης τί έκανε χθες; Προσπάθησε να κάνει τη Βουλή ροντέο. Δεν μπαίνω στην ουσία, αν καλώς ή κακώς του αφαιρέθηκε ο λόγος, αλλά ακόμα κι αν κακώς του αφαιρέθηκε ο λόγος, δεν μπορεί να κάνει κατάληψη του βήματος του Κοινοβουλίου. Είναι ανήκουστα πράγματα αυτά, είναι πρωτοφανή. Δεν νοείται τέτοια συμπεριφορά από πολιτικό πρόσωπο και δη εντός του Κοινοβουλίου. Δεν είναι λοιπόν ο αψής Σφακιανός που θέλει να λέει ο κύριος Τσίπρας. Είναι ένα σχέδιο που εξυφαίνεται από πολύ παλιά.

Ξεκινάει από το 2008, αν μου επιτρέπεις, τότε που κάηκε η Αθήνα και ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος συνομιλούσε με τον κύριο Τσίπρα και τους ομοίους του αντί να βάλει τάξη στη χώρα. Λοιπόν… και αργότερα ξέρουμε πως το εξαργύρωσε με μια θέση στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Μετά λόγου γνώσεως μιλώ δεν βγάζω από το κεφάλι μου πράγματα. Αυτή η συμπεριφορά, λοιπόν, που ξεκίνησε το 2008, κορυφώθηκε το 2011 και το 2012 και οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Τώρα, λοιπόν, που βλέπουν ότι δεν τους βγαίνει καμία κίνηση καταφεύγουν στην λάσπη και στο “λασποκύλημα” ας μου επιτραπεί η έκφραση. Αυτό είναι που φέρνει την κοινωνία σε αποτροπιασμό σε σχέση με το γενικό κλίμα και την πολιτική γενικώς. Αυτό πρέπει να αποφευχθεί. Δεν πρέπει να δίνεται τροφή σε τέτοιες συμπεριφορές», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια υποστήριξε: «Ο τραμπουκισμός είναι το πρόβλημα. Και δεν μπορώ να ακούω τον κύριο Ραγκούση να επικαλείται… Όταν ήταν εκείνος που έτρωγε το ξύλο και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τότε».