Στην τελετή φωταγωγήσεως του χριστουγεννιάτικου δέντρου του στρατοπέδου «Παπάγου», στην κεντρική είσοδο του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, παρέστη ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Γ.Γ. του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνιος Οικονόμου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος δήλωσε πως «πέρυσι δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό λόγω ειδικών συνθηκών, η πανδημία δεν έχει περάσει, ο κίνδυνος δεν έχει εκλείψει. Αντιθέτως υπάρχει ακόμα, μεταλλάσσεται, εξελίσσεται και εξακολουθεί να απειλεί, άρα βρισκόμαστε σε εγρήγορση. Όπως σε εγρήγορση ξέρουν να βρίσκονται οι Ένοπλες Δυνάμεις λόγω των άλλων συνθηκών που διαρκώς αντιμετωπίζουν και προσέχουν. Θα ήθελα να ευχηθώ με την ευκαιρία αυτή καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους. Κοιτάξτε να πάρετε κάποιες πολύτιμες ανάσες, φροντίστε να βρεθείτε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα, περάστε μαζί τις γιορτές, νιώστε μαζί τους την οικογενειακή θαλπωρή, αυτές τις μέρες, κάθε τέτοιες μέρες του χρόνου έτσι πρέπει να είναι και πάρτε δυνάμεις για την συνέχεια.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους και λέω για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί τιμή και προνόμιο για μένα να αποτελώ μέρος της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας μαζί με αυτή την Στρατιωτική Ηγεσία να συνεχίσουμε να κάνουμε την προσπάθεια με ακόμα καλύτερη και ακόμα ισχυρότερες Ένοπλες Δυνάμεις γιατί αυτό είναι το καλό και το δίκαιο της Πατρίδας. Όμως αυτές οι μέρες, αυτή η περίοδος είναι περίοδος εορτών και προτρέπω όλες και όλους να το εκμεταλλευτούν, να το εκμεταλλευτείτε αυτό. Καλή δύναμη, υγεία, χαρά, προκοπή, αισιοδοξία και ακόμα περισσότερη προσπάθεια για να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Χρόνια πολλά!».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πηγή φωτογραφιών: ΥΠΕΘΑ