Γιορτάζει σήμερα η Πολεμική Αεροπορία (ημέρα κατά την οποία τιμάται ο προστάτης της Αρχάγγελος Μιχαήλ), με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών να στέλνει τις ευχές της με αναρτήσεις στα social media.

Μήνυμα για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας ανάρτησε στο λογαριασμό του στο twitter, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Χρόνια πολλά στους πιλότους μας που υπερασπίζονται καθημερινά την Πατρίδα, όπως και σε όλες τις γυναίκες και τους άνδρες της Πολεμικής μας Αεροπορίας που μας επιτρέπουν να αισθανόμαστε ασφαλείς, για την εορτή του προστάτη τους Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Σας ευχαριστούμε!», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

«Χρόνια Πολλά στην Πολεμική μας Αεροπορία και στους “αετούς” των αιθέρων μας που φυλάνε καθημερινά τον εθνικό μας εναέριο χώρο από κάθε ξένη επιβουλή!», ανέφερε από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και πρόσθεσε: «Μας κάνετε υπερήφανους. Πάντα ψηλά! Χρόνια Πολλά και σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα!».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.