Μετά την τρόικα, η ανάπτυξη. Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης το επόμενο χρονικό διάστημα συγκαλεί αύριο μεσημέρι στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός.

Ο στόχος προφανής και δεν είναι άλλος από τη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος εν όψει των διαρθρωτικών αλλαγών που ζητεί από την κυβέρνηση η τρόικα το προσεχές χρονικό διάστημα, αλλά και η απάντηση στις αιτιάσεις ότι η πολιτική του μνημονίου δεν εστιάζει στην ανάπτυξη.

Στην ευρεία κυβερνητική σύσκεψη – στην οποία θα συζητηθεί και το θέμα των επενδύσεων – θα συμμετάσχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος, ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Τίνα Μπιρμπίλη, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Δημήτρης Ρέππας, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κωστής Σκανδαλίδης, ο υπουργός Πολιτισμού, Παύλος Γερουλάνος και ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.